Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Introduktion

w.academy

w.academy har lejet Sida Academy-afdelingen med speciale i Master og Executive Master, som i den nærmeste fremtid vil integrere w.academy platformen med modaliteter, tilgange, produkter og løsninger fra en Business School.

Vores mission er at give studerende, ledere, virksomheder og offentlige institutioner en fuld service af uddannelsesaktiviteter som efteruddannelse og specialisering, Executive Masters, University Masters og Full Masters.

Klasser afholdes på forskellige måder: fra fysiske klasser til live streaming, fra vejledning til coaching ved hjælp af de bedste undervisningsmetoder som rollespil, spejlvendt klasseværelse, kooperativ læring, peer-uddannelse og brugen af laboratorier.

Merværdien opnås takket være en blandet og struktureret undersøgelse, en digital undersøgelse tilpasset vores studerende.

Sida Group

I over 30 år har Sida Group tilbudt virksomhedskonsulenttjenester til virksomheder og institutioner. Sida Group understøtter ledelsen i alle sine faser startende fra de strategiske som økonomi og kontrol, menneskelige ressourcer, en organisation til M&A og internationalisering.

websolute

En innovativ PMI citeret på AIM Italia, Websolute er en af de vigtigste italienske digitale virksomheder inden for kommunikation, digital teknologi og digital markedsføring og handel.

Placeringer

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italien

   • Pesaro

    Pesaro, Italien

    Spørgsmål