Keystone logo
Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Introduktion

Warsaw College of Promotion

Promotion, Media

Universitetet har til formål at uddanne højt kvalificerede specialister, give dem sund teoretisk viden og avancerede faglige færdigheder svarende til forventningerne til arbejdsmarkedet. Vi skaber mobile og fleksible fagfolk, der passer til nye muligheder for beskæftigelse. Vores uddannelsesmål er bedst beskrevet af universitetets latinske motto "Consilio Manuque" (med forsigtighed og adroitness).

Uddannelse på vores universitet er baseret på originale programmer og studieplaner designet til individuelle specialiseringer. Den 16 års erfaring i uddannelse, grundig forskning og fleksibel holdning til ændringer gør det muligt at eliminere en række viden og færdigheder, som kan være irrelevante for det fremtidige arbejdsmarked og gøre uddannelsesprocessen skræddersyet til hver enkelt persons behov studerende.

117311_pexels-photo-669615.jpeg

Former for studier

Uddannelse på vores universitet foregår som foredrag, klasser, seminarer, sprogkurser og workshops. Kursformer er tilpasset bestemte emner og de færdigheder, der læres. Studerende kan også deltage i regelmæssige konsultationer med undervisere. Et moderne undervisningsprogram koncentreret om praktiske færdigheder kan ikke implementeres uden de nødvendige faciliteter, herunder computerapps, som den studerende skal bruge når de er ansat.

Undervisningspersonale

Tutorials på universitetet udføres af over 100 forelæsere, herunder de fleste professorer og læger. Universitetspersonalet er specialister, der er aktivt involveret i deres faglige områder og er dermed ansvarlige for at gennemføre faglig uddannelse.

Kvalitetsvurdering

Høj kvalitet på uddannelse er universitetet er vores primære bekymring. I 2016 er universitetet positivt akkrediteret af den polske akkrediteringskommission, og akkrediteringen gælder indtil 2023.

Have en god tid

Studerende til fremme, medier

Placeringer

 • Warsaw

  Al. Jerozolimskie str. 44, 00-024, Warsaw

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål