Keystone logo
© BIMM University
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Introduktion

Uanset om dette er dit første skridt mod en kvalifikation eller det er en del af dit ønske om livslang læring, har vi mange forskellige kurser og ekstra-curriculære aktiviteter, der kan tilbyde dig.

Som en af ​​de største højere og højere læreanstalter i Storbritannien, med unikke gymnasier på tværs af to amter, søger vi at levere læringserfaringer, der fører til udvikling af bredere fagbaser og forbedrede destinationer for alle vores elever.

Vores seneste Ofsted-inspektion fremhæver vores succes og stærke fokus både på studerende og på at opfylde branchens behov. Vi er også en af ​​kun fem gymnasier i Det Forenede Kongerige, der skal få Stiftelsesgodkendelsesbeføjelser fra Privy Council - hvilket betyder, at vores videregående akademiske kvalitet og standarder er lig med ethvert universitet.

Vi tror, ​​det handler ikke kun om de vitale kvalifikationer og viden, du har brug for for at komme videre, men de væsentlige overførbare færdigheder til at hjælpe dig med dine næste trin, uanset hvad de måtte være.

WCG vil hjælpe dig med at udvikle en iværksætterisk tankegang ved at indgyde initiativrige og innovative færdigheder og adfærd, som vil hjælpe dig med at blive succesfuld i en stadigt konkurrencedygtig verden.

Vi tilbyder alt ovenstående i et støttende, venligt, højkvalitets og teknologisk drevet miljø. Vores succeser for studerende og resultater på A-niveau er på et helt tidspunkt højt, hvor vores studerende går videre til en bred vifte af karriere med globalt anerkendte mærker, og mange studerende har også oprettet deres egne virksomheder og virksomhedsprojekter.

Placeringer

  • Royal Leamington Spa

    Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

    Spørgsmål