Keystone logo
Washburn University

Washburn University

Washburn University

Introduktion

Washburn University Er en offentlig institution med mere end 7.500 studerende og 1.000 fakulteter og medarbejdere involveret i mere end 200 akademiske programmer. Vores programmer fører til certificering, associeret, bachelor, mester, sygeplejersker og juris doktor grader.

Alle vores programmer tilbydes gennem College of Arts and Sciences og skolerne for Anvendte Studier, Business, Juridik og Pleje på en 160-acre boligområde i hjertet af Topeka, Kan.

De bredt baserede liberale kunst og professionelle programmer er beriget af et langvarigt interaktivt forhold mellem campus og Kansas's hovedstad samfund.

Det er nemt at blive involveret

Udover en bred vifte af akademiske muligheder kan eleverne deltage i mere end 100 on-campus klubber og organisationer - fra The Bod Squad, der støtter Washburns NCAA Division II atletiske programmer, til studenter regering og videre. Studerende, fakultet og personale kan også nyde mange frivillige, kulturelle og rekreative muligheder i hele campus og Topeka samfund.

På Washburn er en kvalitet uddannelse overkommelig

Siden grundlæggelsen i 1865 har Washburn givet studerende i alle samfundslag et sted at realisere deres drømme. I dag fortsætter vores arv af overkommelig, kvalitetsmæssig uddannelse for alle.

 • Washburn klassificeres årligt som en af ​​de bedste gymnasier i Midtvesten ved US News and World Report.
 • Mere end 70 millioner dollars i økonomisk støtte er til rådighed for studerende årligt.
 • Stipendier tildelt fra universitetets ressourcer udgør i alt 7,9 millioner dollars.
 • Beboere i Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma og Texas betaler Kansas bosiddende undervisning.

Vision

Washburn University er en førende offentlig midwest regional undervisningsinstitution anerkendt som en fællesskabsleder i at levere en overlegen student-centreret, undervisningsfokuseret læringserfaring, forberede kandidater til succes i deres valgte erhverv og stimulere økonomisk vitalitet.

Mission Statement

Washburn University beriger eleverne ved at give dem mulighed for at udvikle og realisere deres intellektuelle, akademiske og faglige potentiale, hvilket fører til at blive produktive og ansvarlige borgere. Vi er forpligtet til at yde ekspertise i undervisning, videnskabeligt arbejde, akademiske og faglige uddannelseskvaliteter og højt niveau af fakultet-studerende interaktion. Vi udvikler og engagerer os i relationer til at forbedre uddannelsesoplevelser og vores samfund.

Værdigrundlag

 • Integritet: Opførsel på en ærlig, retfærdig og etisk måde, der skaber en tillidskultur, der er tydelig i alle universitetets aktiviteter og beslutningstagning.
 • Excellence: betjener vores videnskabelige samfund ved at levere konsekvent højkvalitetsprogrammer, undervisning, service og stipendium.
 • Ansvarlighed: sikring af faglig, programmatisk og finanspolitisk integritet og værdi gennem forsigtig forvaltning af ressourcer, der er overdraget til universitetet.
 • Respekt: ​​omfavne mangfoldighed og behandle andre kollektivt med høflighed, åbenhed og professionalisme i alle interaktioner, aktiviteter og beslutningstagning.
 • Samarbejde: arbejder mod fælles mål med andre på universitetet og i samfundet, samtidig med at man vurderer teamwork, deltagelse og mangfoldighed af ideer og perspektiver.
 • Innovation: Opmuntring, overvejelse og støtte udvikling af ideer ved at fremme individuel opfindsomhed og kreativitet og skabe et miljø med muligheder for vækst og forandring.


Vores programmer er fuldt akkrediteret af Higher Learning Commission.


Washburn University er i stand til at tilbyde fjernundervisningsprogrammer i en række stater gennem vores medlemskab i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA er en frivillig aftale mellem dets medlemsstater og amerikanske territorier, der opstiller sammenlignelige nationale standarder for interstate udbud af postkursive fjernundervisningskurser og -programmer. Under den nuværende aftale er Washburn autoriseret til at tilbyde programmer i alle stater undtagen Californien, Florida og Massachusetts, som ikke er medlemmer af SARA.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Topeka

  1700 SW College Ave,, 66621, Topeka

Spørgsmål