Keystone logo
Washburn University Master of Criminal Justice
Washburn University

Master of Criminal Justice

Topeka, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 513 / per credit

Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

I september 2007 blev Washburn Universitets MCJ Program det første kandidatprogram i landet, der blev certificeret i henhold til den nye National Criminal Justice Sciences (ACJS) National Certification Standards.

Mission Statement

Den Master of Criminal Justice (MCJ) grad Er designet til at imødekomme behovene hos kriminelle retfærdige fagfolk og pre-fagfolk, der ønsker at forbedre deres viden, færdigheder og talenter inden for strafferetlig administration.

Grad programmet er dedikeret til at informere professionelle bedste praksis, fremme stipendium og fremme ansvarlig ledelse gennem en række retshåndhævelse, rettelser og sikkerhedsadministration kurser. Som sådan giver de studerende de faglige og administrative færdigheder, der er nødvendige for at udforme politikker, styre programmer, styre videnskabelig forskning, forberede sig på undervisning og føre med integritet. Vi skaber et inklusivt, samarbejdsvilligt samfund af studerende og fakulteter, der deler forskellige praktiske erfaringer og akademisk viden til at forkynde for retfærdighed og lighed i lokale og globale samfund.

Program Mål

 • At forberede eleverne til fortsat at bidrage til de tværfaglige områder inden for strafferet
 • At forberede eleverne til at levere kompetente og etiske tjenester og lederskab inden for strafferetlige arenaer
 • At give omfattende, relevante og forskelligartede uddannelsesmuligheder til en bred vifte af studerende
 • At fremme et uddannelsesmæssigt miljø, der kombinerer teori og praksis for lærde og praktiserende læger
 • At give et program, der er integreret med samfundet

Program Student Learning Outcomes (PSLOs):

 • Fortolk de administrative principper og praksis, der anvendes i strafferetlige organer
 • Analyser teorier vedrørende kriminalitet årsag og kriminalitet
 • Evaluere den tværfaglige karakter af det strafferetlige system
 • Udvikle færdigheder til gennemførelse og evaluering af strafferetlig relateret forskning
 • Anvender avancerede problemløsningskompetencer til at identificere, analysere, syntetisere og løse kriminelle retlige operationelle problemer, som påvirker levering af strafferetlige relaterede tjenester
 • Demonstrere evnen til at anvende kritisk tænkning, avanceret skriftlig og verbal kommunikationsfærdigheder.

Program beskrivelse

Den Master of Criminal Justice (MCJ) Graduate Program På Washburn University blev etableret i efteråret 1996, og er akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools. Denne kandidatuddannelse er designet til at imødekomme behovene hos de strafferetlige fagfolk og fagfolk, der ønsker at forbedre deres viden, færdigheder og talenter inden for strafferet. For den professionelle, der i øjeblikket er ansat på området, kan avanceret viden og færdigheder erhvervet i programmet forbedre mulighederne for karriereudvikling.

Gradprogrammet kan forberede den pre-professionelle kandidat til en række strafferetlige stillinger. MCJ-uddannelsen kan også forberede eleverne til undervisningsstillinger i samfundskollegier og uddannelsesakademier og til optagelse til ph.d.-programmer inden for strafferetlige områder. Kursusarbejde fremhæver anvendelsen af ​​teori og forskning på nutidig praksis i retshåndhævelse, domstole og korrigeringsadministration. Washburn University er placeret i Kansas Citys hovedstad, inden for få minutter fra flere statslige, føderale og lokale kriminalretlige agenturer. Kursplanlægning og leveringsmetoder er designet til at imødekomme planlægningsbehovet hos in-service og før-service studerende. Kurser tilbydes i et fuldt online miljø (begyndende efterår 2017), med 8 ugers (kondenseret) og 16 ugers (traditionelle) formater. Nogle kurser tilbydes i sommersemestrene.

Generelle krav til optagelse:

 1. Udfyld den online Washburn Graduate Admission ansøgning. * Bemærk venligst, at denne ansøgning også omfatter MCJ-ansøgningsmaterialet.
 2. Indsend officielle udskrifter af alle bachelor- og kandidatuddannelser til justitskontoret
 3. Ansøgere om ubetinget optagelse skal have opnået et kumulativt lønklasse gennemsnit på 3,0 eller bedre i de sidste to år (60 timer) af college kursus arbejde fra akkrediterede institutioner.
 4. Ansøgere, der ikke har en 3,0 GPA, skal fremlægge bevis for, at de har opnået en kumulativ score på 290 på Graduate Record Examinations (GRE).
 5. Ansøgere skal indsende en personlig erklæring, der forklarer (a) den personlige filosofi for strafferetlige systemer og (b) begrundelsen for at komme ind i programmet.
 6. Ansøgere skal indsende en færdiguddannet kurser formular for den relevante grad mulighed, der angiver enhver overførsel kredit, der skal anvendes på graden.
 7. Ansøgere skal få anbefaling fra Graduate Program Director / Advisor og Graduate Admissions and Retention Committee.


Vores program er fuldt akkrediteret af Higher Learning Commission.
Washburn University er i stand til at tilbyde fjernundervisningsprogrammer i en række stater gennem vores medlemskab i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA er en frivillig aftale mellem dets medlemsstater og amerikanske territorier, der opstiller sammenlignelige nationale standarder for interstate udbud af postkursive fjernundervisningskurser og -programmer. Under den nuværende aftale er Washburn autoriseret til at tilbyde programmer i alle stater undtagen Californien, Florida og Massachusetts, som ikke er medlemmer af SARA.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Science i strafferetspleje
  • Online USA
 • Master of Science i retfærdighed, jura & Kriminologi
  • Washington, USA
 • MS i kriminologi og kriminel retfærdighed
  • Tampa, USA