Keystone logo
Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Introduktion

Webster University

Webster University blev grundlagt i St. Louis, Missouri, i 1915 og er et akkrediteret, non-profit amerikansk universitet med over 100 steder i ti lande. I øjeblikket er der 22.000 studerende, der studerer på Webster-universiteter rundt om i verden. Webster University har et internationalt ry for sin undervisning og akademiske ekspertise. Webster er kendt for sine innovative, akkrediterede uddannelsesprogrammer og opfylder behovene hos studerende, virksomheder og erhvervsaktive voksne over hele verden.

Webster Leiden Campus er en af fire internationale campusser i Europa. Det er det eneste institut for videregående uddannelse i Nederlandene, der tilbyder amerikansk akkrediterede uddannelser (både BA/BS- og MA/MBA-uddannelser). Siden Webster begyndte at tilbyde amerikanske uddannelser i Holland i 1983, har over 1600 studerende taget deres eksamen. De tidligere studerende arbejder for mange af de mest prestigefyldte og interessante virksomheder og organisationer i verden.

Webster Leiden Campus

 • Webster begyndte sin virksomhed i 1983 i en charmerende bygning i det historiske centrum af Leiden.
 • Webster er det eneste akkrediterede institut for videregående uddannelse i Nederlandene, der tilbyder amerikanske akkrediterede uddannelser (både BA/BS- og MA/MBA-uddannelser).
 • I øjeblikket er der 300 studerende, der repræsenterer mere end 50 nationaliteter, og et alumnenetværk på næsten 2.000 studerende.
 • Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikeret til ekspertise

Hvorfor Webster Leiden?

Webster Leiden Campus blev grundlagt i 1983, og siden da har vi haft over 2.000 studerende fra mere end 50 lande, der har taget deres eksamen. Vi er det eneste institut for videregående uddannelse, der tilbyder amerikansk akkrediterede grader i Nederlandene med fem skoler og gymnasier, herunder Arts & Sciences, Business & Technology, Communications, Education, og Fine Arts.

Vores mission er dristig og passende i disse tider: Webster University er en verdensomspændende institution, der sikrer læringsoplevelser af høj kvalitet, som omdanner de studerende til globalt medborgerskab og individuel ekspertise.

De bedste grunde til at studere på Webster Leiden Campus

Hvis du planlægger at tage en amerikansk uddannelse i udlandet, er her vores bedste grunde til, at du bør vælge Webster Leiden Campus som din studiedestination.

 • Studere i hjertet af Europa
  • Vores campus i Leiden ligger i hjertet af Holland og er nabo til Haag og Amsterdam, hvor der er mange organisationer og virksomheder med en forskelligartet og international arbejdsstyrke og kundekreds. Vores strategiske beliggenhed og globale rækkevidde tiltrækker et netværk af lærere i verdensklasse, der ofte kommer direkte fra de samme internationale virksomheder og organisationer, som giver vores studerende en unik læringsoplevelse, hvor dyb akademisk viden kombineres med professionel ekspertise.
 • Amerikansk uddannelse i Europa
  • Webster Leiden er det eneste universitet, der gør det muligt at få en amerikansk uddannelse og akkreditering i Holland.
 • Fleksibel struktur for uddannelsen
  • Websters fleksible struktur for uddannelser fremmer akademisk dybde og intellektuel bredde, hvilket opmuntrer dig til at udforske forskellige interesser. Ca. halvdelen af dine kurser vil være fokuseret på dit hovedområde. De resterende kurser kan du vælge et andet hovedfag, en anden hovedvægt, et andet hovedfag, et andet mindre fag eller et andet certifikat.
 • Det er overkommeligt
  • Sammenlignet med andre europæiske destinationer som Storbritannien er Holland et overkommeligt sted at tage en uddannelse til en overkommelig pris. Leveomkostningerne er betydeligt lavere i "universitetsbyer" som Leiden, især i forhold til London og Paris. NS, landets nationale togselskab, tilbyder også stærkt nedsatte billetter til studerende via sit OV-Chipkaart-program. Ud over de mange studierabatter, der tilbydes af restauranter, teatre og andre virksomheder, er det ikke bare en mulighed at leve uden bil, det er praktisk talt en livsstil. Det er meget nemmere at komme rundt med tog eller på cykel.
 • Orienteringsår "Zoekjaar" for kandidater
  • Når du er færdiguddannet fra Webster, vil en verden af spændende muligheder være tilgængelige for dig. "Orienteringsåret for kandidater, der søger arbejde" er en opholdstilladelse, der har til formål at fastholde udenlandske talenter på det nederlandske arbejdsmarked. Du har op til tre år efter din eksamen til at søge om denne etårige opholdstilladelse.
 • Karriereservice
  • Webster Universitys Career Center har til formål at give de studerende mulighed for at præsentere det bedste af sig selv, når de søger praktikpladser eller job. Career Center's mission er at uddanne vores studerende om karriereudviklingsprocessen og mulighederne i branchen, så de kan træffe velinformerede karrierebeslutninger. Desuden sigter vi mod at forberede vores studerende på erfaringsbaseret læring (dvs. praktikophold og samfundstjeneste), beskæftigelse og videreuddannelse og for at forbinde ansættende organisationer med vores forskelligartede studerendes talent.

Ranglister

Webster University's globale anerkendelse

 • Webster University er fortsat rangeret i toppen af kategorien Regionale universiteter i Midtvesten i U.S. News and World Report Best Colleges 2020
 • Study Abroad-programmer, der er rangeret i top 2 procent af de 1.500 colleges og universiteter, der er blevet undersøgt i "America's Best Colleges" 2019-udgaven af U.S. News & World Report
 • Forbes' "America's Top Colleges" 2018, og anerkendt blandt de bedste i landet med hensyn til studieprogrammer i udlandet
 • TheBestSchools.org anerkendte Webster for at være blandt de bedste online masteruddannelser

Placeringer

 • Leiden

  Webster Leiden Campus Boommarkt 1 , 2311 EA, Leiden

  Spørgsmål