Keystone logo
Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Introduktion

Webster Athen Er dedikeret til at fremme en campuskultur, der omfatter og fejrer mangfoldighed og integration, og fremmer international forståelse og forståelse. Forbereder vores studerende på et effektivt, ansvarligt og dynamisk engagement i de moderne samfund, hvor de bor og tjener, og for ekspertise og lederskab i deres personlige og faglige liv. Vores campus er beliggende i Athen, Grækenland - i det historiske distrikt Plaka.

Kvalitet uddannelse

Vores mål er at nå dine uddannelsesmæssige ønsker. Modtagelse af en unik pædagogisk oplevelse hos Webster Athens kan udføres med vores hjælp ved at ringe Admissions Office på +30 211-990-5309 og +30 211-990-5329.

Lærer ved at gøre

Uanset om din interesse er forretning eller kommunikation, vil du være en aktiv lærer hos Webster Athens. Hvis klasseværelset ikke giver dig nok "praktisk erfaring", vil vores placering i hovedstaden i Grækenland give masser af praktikophold.

På fornavn

Med et lavt forhold mellem elev og fakultet og gennemsnitlig klassestørrelse gør Webster Athens din uddannelse personlige. Fakultetet kender eleverne på fornavn og er let tilgængelige for at hjælpe eleverne, når det er nødvendigt.

Webster Athens er dedikeret til excellence i undervisning, der omfatter et internationalt perspektiv i hele læseplanen. Hvert trin i vejen vil du modtage den opmærksomhed og støtte, du har brug for at trives.

Vi tilbyder amerikansk bachelor- og kandidatgrad i en fleksibel struktur, der fremmer akademisk dybde og opfordrer dig til at udforske forskellige interesser. På Webster Athen får du mulighed for at opbygge færdigheder og kompetencer gennem studieture, konferencer og praktikophold. På vores campus vil du studere i et kulturelt forskelligt miljø - der vil skabe et livslangt internationalt netværk.

Webster University, der blev grundlagt i St. Louis, Missouri i 1915, er et non-profit amerikansk universitet, der er akkrediteret af The Higher Learning Commission. Webster Universitets uddannelsesmæssige miljø blander bekvemmelighederne i et lille universitet med mulighederne for en stor. Alt er på plads på vores campus for at give dig en praktisk tilgang til uddannelse, der er knyttet til den faglige verden, du snart kommer ind på.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål