Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Introduktion

Om

Uddanne sig mod internationalt lederskab inden for videnskabelig forskning og opdagelse

Feinberg Graduate School (FGS) indkapsler ånden for efterforskning og opdagelse. Siden etableringen i 1958 som den akademiske arm af Weizmann Institut for Videnskab, der er ansvarlig for alle studerende og postdoktorale, har Feinberg Graduate School etableret sit ry som et tværfagligt center, hvor de studerende stræber efter at nå det højeste niveau af viden og forståelse under vejledning af kreative og originale forskere inden for naturvidenskab og matematik.

På Feinberg Graduate School kan du blive en del af den prestigefyldte præstationshistorie ved Weizmann Institutet, som kan prale med Nobelprisvurderingen og Turing Award-laureaterne. Som studerende på Feinberg Graduate School vil du være involveret i den videnskabelige forskning, der udføres på Instituttet, og bruge din tid til både forskning og studier ved hjælp af avancerede, state-of-the-art værktøjer og udstyr og arbejder direkte med forskningsgrupper i spidsen for deres områder internationalt. Feinberg Graduate School giver stipendier til alle elever og opkræver ingen studiegebyrer, så du har råd til at blive fuldt nedsænket i dine studier. Alle klasser på Feinberg Graduate School udføres på engelsk.

Mission

Ph.d.-skolens mål er den avancerede uddannelse af nye generationer kreative og originale forskere inden for naturvidenskab og matematik - med andre ord uddannelse af fremtidige videnskabelige ledere. Alle elever på Feinberg Graduate School er direkte involveret i den forskning, der udføres på instituttet.

Studie spor og områder af studie

Feinberg Graduate School tilbyder følgende studie spor:

 • Regelmæssigt MSc Track
 • Ikke-speciale MSc Spor i Videnskabsundervisning
 • Direkte PhD Track
 • Regelmæssig ph.d.-spor
 • Ph.d.-spor til MD's
 • Undervisning Certificeringsprogram

Hovedområderne for studier og forskning er: Fysiske Sciences | Kemiske videnskaber | Life Sciences | Matematik og datalogi | Videnskabsundervisning.

Akkreditering

Feinberg Graduate School er akkrediteret af Rådet for Videregående Uddannelse i Israel.

Sprog

Det officielle sprog undervisning på Feinberg Graduate School er engelsk. Dette gør det muligt for internationale studerende at drage fordel af sine programmer.

Ikke-diskriminationspolitik

De eneste kriterier for optagelse til Feinberg Graduate School er akademisk ekspertise og integritet. Feinberg Graduate School indrømmer elever af enhver race, farve, religion, køn og etnisk oprindelse til alle de programmer, privilegier og aktiviteter, der generelt gives eller stilles til rådighed for elever på skolen.

stipendier

Alle elever på Feinberg Graduate School modtager stipendier, så de kan afsætte deres tid til forskning og studier. For yderligere information, se stipendier og støtte.

Undervisning

Alle elever på Feinberg Graduate School er undtaget fra at betale studieafgift.

Hvordan man ansøger

En trinvis vejledning til indsendelse af en MSc-applikation

Følgende afsnit vil lede dig gennem ansøgningsprocessen til Feinberg Graduate School's MSc program, der giver detaljerede oplysninger om forberedelse og indsendelse af din ansøgning og forståelse af, hvilken proces der finder sted, efter at du har indsendt alle nødvendige dokumentation. Der opkræves ingen gebyr for registreringsprocessen.

Mindste akademiske krav

For at ansøge om kandidatuddannelsen skal du have en bacheloruddannelse fra en akkrediteret lokal eller udenlandsk institution for videregående uddannelse eller andet certifikat, der anses for at være tilsvarende af studienævnet på dit område, med en GPA på 85 (eller tilsvarende).

Internationale studerende

MSc kandidater fra ikke-israelske universiteter eller højere læreanstalter skal tage eksterne evalueringsundersøgelser, herunder:

 • GRES: Både generelle prøver og tests i det emne, du gerne vil studere. FGS-koden for GREs er 3398, og scoringer skal sendes direkte fra GRE testcentret.
 • TOEFL eller IELTS: Kun for ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk. Bemærk venligst at hvis du bliver bedt om at angive en institution som scoremodtager, er Weizmann Institute of Science TOEFL-kodenummer C087.

At vinkle behovet for at levere GRE og / eller TOEFL scoringer er efter skøn fra den relevante studienævn.

Ansøgningsfrist

Registrering af onlineapplikationer skal være afsluttet mellem 1. oktober og 31. marts.

Sene applikationer i Math

I visse programmer (fx Neuroscience MSc / PhD integrated program) vil ansøgninger fra internationale studerende modtaget senest den 31. december blive overvejet i januar , og der afholdes interviews i begyndelsen af februar . Afsluttende beslutninger vil blive afgivet den 28. februar.

Adgangsprocedurer

Deltag i et banebrydende MSc-program, der tiltrækker topstuderende fra hele verden

Som studerende på Feinberg Graduate School's MSc-program vil du blive udsat for både det bedste af videnskab og det bedste af uddannelse. Studerende på Feinberg Graduate School er involveret i den forskning, der udføres på instituttet, arbejder direkte med forskningsgrupper i spidsen for deres områder internationalt. Feinberg Graduate School opkræver ingen undervisning og giver alle MSc studerende fuldt stipendier, der gør det muligt for dem at helt afsætte deres tid til videnskabelig forskning og studier.

Accept til MSc-programmet på Feinberg Graduate School indebærer en indlæggelsesprocedure, der normalt tager mellem fire og tolv uger at fuldføre. Klasser på FGS udføres på engelsk. Skolen, som omfatter personer med alle baggrunde og overbevisninger, er stolt af sin mangfoldige elevkrop.

MSc stipendier

Månedlige stipendier til kandidatstuderende

Fuldtid MSc studerende på Feinberg Graduate School har ret til et månedligt stipendium i 24 måneder. Hvis du modtager fællesskabet, forventes du at afsætte hele din tid til studier og videnskabelig forskning.

Typer af stipendier

Der er flere typer / niveauer af MSc stipendier på Weizmann Institute of Science (WIS):

Regelmæssigt MSc stipendium

I løbet af deres kandidatuddannelser har alle studerende ret til et stipendium i omfanget af NIS 5.930.

Incitament fællesskab

NIS 6.523 pr. Måned (110% af det faste stipendium)

Tilskyndelsesstillelsen ydes til modtagere af konkurrencemyndige eksterne stipendier med en månedlig værdi i NIS, der ligger under niveauet for incitamentsamfundet.

Eksterne (konkurrencedygtige) stipendier (der betales via WIS)

Som defineret af det eksterne fundament, op til en grænse på NIS 10.000 pr. Måned.

principper

Følgende principper styrer fællesskabssystemet på WIS:

Udskiftning

Eksterne stipendier (konkurrencedygtige og ikke-konkurrencedygtige), enten erstatte det almindelige WIS stipendium eller fondens del af det. Med andre ord erstatter de det almindelige MSc-fællesskab og uddeles ikke ud over det.

Eksterne versus WIS-fællesskab

WIS stipendier og eksterne stipendier må ikke tildeles samtidigt. Hvis niveauet for et eksternt fællesskab er højere end det almindelige WIS-stipendium, har den studerende ret til at holde balancen (med forbehold af ovennævnte grænse). Men hvis niveauet for eksternt fællesskab er lavere end det almindelige WIS-stipendium, bliver den studerende stadig betalt forskellen - op til 110% af det faste WIS-stipendium.

Afslutning af stipendiebetaling

 • Når du gennemfører dine studier, stopper stipendiet straks. Du kan modtage stipendiet i højst to akademiske år.
 • Hvis du begynder at arbejde og tjener en løn, ophører dine stipendier. I sådanne tilfælde er du forpligtet til at underrette din fakultetskoordinator på Feinberg Graduate School.
 • Hvis du modtager godkendelse til at udsætte indsendelsen af ​​din afhandling, afgør decanen på Feinberg Graduate School, om du kan fortsætte med at modtage finansiel støtte i den ekstra tidsperiode eller kun for en del af det. Denne beslutning træffes individuelt. Hvis dekanen godkender forlængelsen af ​​din økonomiske støtte, kan du fortsætte med at modtage finansieringen for yderligere en periode på op til tre måneder.
 • Hvis du har barselsorlov, militærreservering eller lider af en langvarig sygdom, kan du også have ret til at modtage forlænget støtte til en yderligere periode på op til tre måneder (op til 27 måneder i alt).

Placeringer

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Spørgsmål