Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Introduktion

OM Welch College ejes og drives af den nationale sammenslutning af frie vilje baptister og ledes af en bestyrelse valgt af denne sammenslutning. Kollegiet abonnerer på tro og praksis, der er fremsat i den gratis Will Baptist Afhandling.

Landsforeningen af ​​Frie Will baptister grundlagde kollegiet som Free Will Baptist Bible College i 1942. Board of Education for National Association valgte Nashville som et ideelt sted for den nye skole, centralt beliggende blandt de store centre i konfessionel befolkning i den sydøstlige del, sydvest, og Midtvesten.

Bestyrelsen Education valgte Georgia indfødte Linton C. Johnson som kollegiet første præsident, en post han bestred i 34 år. Ministeriet Dr. Johnson og hans kone Ruth var ental indflydelse i udformningen af ​​karakteren af ​​kollegiet, dets sponsorering betegnelse, og dens teologiske udtryk i det tyvende århundrede. Under hans ledelse kollegiet flyttet fra en spirende bibelskole til en omfattende, akkrediteret Bibelen kollegium med mange nye bygninger og uddannelser.

Kollegiet har købt en bygning på Richland Avenue i den historiske Richland-West End kvarter, der senere blev kendt som Davidson Hall. Otte elever samledes der i 1942, omfatter det oprindelige studerende. Den oprindelige fakulteter og personale nummereret fire, herunder sådanne berømtheder som Laura Belle Barnard, JR Davidson, og Henry Melvin. Oprindeligt en toårig institution, kollegiet tilføjede en tredje års studier i 1949 og et fjerde år i 1950, og tildelt sin første bachelorgrader til fem seniorer i 1951.

I 2012 kollegiet skiftede navn til Welch College til tilkendegiver sin udvikling til en mere omfattende kristen kollegium. Kollegiet er opkaldt efter John L Welch og hans kone Mary. Welch var den ledende skikkelse i at samle østlige og vestlige fri vilje baptister til at etablere den nationale sammenslutning af fri vilje baptister i 1935, efter at have tjent som den første moderator og sekretær for uddannelse af denne sammenslutning.

Foruden Dr. LC Johnson, Welch College er blevet ledet af fire præsidenter: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), og Dr. J. Matthew Pinson (2002-nu). I dag kollegiet indskriver omkring 315 elever årligt fra ca. 22 stater og flere internationale lande.

Campus Life Community - Vi er bedre sammen Dette er en spændende tid at være på Welch College hvor uddannelse består af mere end kurser og lærebøger. Selv om de fleste studerende vil have forladt familien bag, når de kommer her, vil tæt sammentømret samfund af kollegiet give dem mulighed for at føle sig hjemme. Fakultetet og personalet er venligt og tilgængelige, og talrige studenterorganisationer-herunder forskellige ministerium grupper, samfund, murene aktiviteter, dramatiske og musikalske grupper og mere-give de studerende mange muligheder for at udvikle meningsfulde relationer, der vil vare hele livet.

På Campus Aktiviteter Block Party Block Party er et kollegium familie picnic som finder sted fredag ​​i det andet hele uge i hver efterårssemestret. Den picnic efterfølges af en campus club parade, spil og underholdning.

Rush Night Rush Night sker fredag ​​i den tredje fulde uge i hver efterårssemestret. Fire mænds klubber (APHA Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Society, og William Jennings Bryan Society), fire kvinders klubber (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, og Charlotte Brontë Society) og Commuter Rådet har konkurreret siden begyndelsen af ​​semestret for medlemmer. Natten er fyldt med video komedier skabt af klubberne, der gør et sidste forsøg på at overbevise nye studerende til at slutte sig til deres organisation. Arrangementet slutter i gymnastiksalen, når nye studerende er placeret i midten af ​​domstol og givet to minutter til at "kapløb" til deres valgte klub. Hver studerende forventes at deltage i en af ​​de klubber, som de vil være medlem, mens de deltager Welch College. Disse klubber til at give hver person en følelse af socialt sted, formål og forbundethed til vores campus.

Welch Film Festival Welch Film Festival er en årlig begivenhed, der blev startet i 2008 som et middel til at fremme udviklingen og påskønnelse af videography som kunstart og ministerium værktøj. Festivalen er åben for firmaer kirke ungdomsgrupper, alumner, og medlemmer af Welch College familien. Awards er givet for bedste film, Bedste ydeevne, bedste i teknisk værdi, og andre kategorier på dommernes skøn. Klik på festivalens navn ovenfor for flere detaljer.

Junior / Senior Banquet Hvert år juniorklassen arrangerer en formel banket og underholdning til ære Senior klasse. Der er et gebyr for at deltage.

Samfundstjeneste Blood Drev To eller tre gange om året vores fakultet, personale og studerende deltage i on-campus blod drev. Røde Kors sender et mobilt team på stedet for disse begivenheder. Welch College har ry i Nashville som en af ​​de øverste per capita give universitetsområder.

Super Bowl of Caring Hvert år forud for Super Bowl, vores campus klubber konkurrerer om at se, hvem der kan samle flest dåser af mad. I samarbejde med Super Bowl af Caring organisation, er de derefter doneret til Second Harvest skal fordeles til trængende familier i vores samfund.

Projekt Pumpkin Projekt Pumpkin finder sted 31. oktober hvert år, medmindre dag er en søndag. Som opsøgende til samfundet, de studerende er vært for en mini-karneval som festival alternativ for eventuelle børn, der måske ønsker at deltage. Campus klubber betjene kabiner. Hundredvis af lokale kirke ungdom og naboskab børn og voksne typisk deltage.

Spiritual Formation Days of Prayer En unik egenskab ved Welch College er en administration, fakultet, personale og studerende, der afsætter andre aktiviteter, man dag hver semester at bede. Mens vi vende vores hjerte mod Gud mere end en gang et semester, vi nyder Day of Prayer som en tid til at koncentrere sig om Herrens velsignelser og bede om hans indgriben i vores liv.

Se Du ved Pole Se Du ved Pole (SYATP) er en årlig indsamling af kristne studerende i alle aldre på en flagstang foran deres lokale skole til bøn, skriftstudium-læsning, og salme-sang under den tidlige morgen, før skolen starter. Denne begivenhed indtræffer hver fjerde onsdag i September.

Student Revivals Typisk vil Studenterrådet planlægge begivenheder såsom elev-ledede genoplivning tjenester, perioder med bøn og faste, eller koncerter af bøn at opfordre hinanden mod større engagement i Guds førende og lydighed mod hans ord.

lederudvikling Lederuddannelse Resident assistenter, Studenterrådets medlemmer, studerende mentorer og SpirituaLife ledere kommer en uge tidligt at falde semester for en tid med intensiv træning. De har også en chance for hands-on anvendelse af disse tjener-leder færdigheder, som de hjælpe nye studerende under Russer Orientering, ugen før kollegium starter. Brush-up træningssessioner derefter fortsætte hele året.

Tennessee Intercollegiate State lovgivende (TISL) Welch College understøtter Tennessee Interkollegiale State Legislature (TISL) ved at sende delegerede fra Studenterrådet til deres årlige deliberative sessioner om den lovgivningsmæssige sal i statens hovedstad. Vores repræsentant vandt "Best Senator" pris i efteråret 2011.

Online Learning Tjen din grad fra overalt Er du i stand til seriøst at overveje at flytte til undersøgelser som Welch College campus studerende? Intet problem! Welch College kan komme til hvor du er, så længe du har en god internetforbindelse.

Dette er et perfekt program for voksne, der befinder sig allerede omsorgen for familien, kirke, job, eller karriere. De kan arbejde på at blive mere effektive kirke eller business arbejdstagere, uden at skulle afbryde deres nuværende ansvarsområder.

Hvis du har den samme forpligtelse til trofasthed, ekspertise og service i alle ting, så skal vi tale! Vores program er akkrediteret, det samme som campus program. Trofasthed til Guds Ord i alle ting, i alle kurser, blandt alle studerende og alle fakultet. Det er Welch College, på campus eller online.

Placeringer

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Spørgsmål