Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Introduktion

WVU Reed College of Media er en elevcentreret journalistskole , der har uddannet journalister og strategiske kommunikatører siden 1939.

Selvom det er rodfæstet i traditionen, tilbyder WVU Reed College of Media også et innovativt læseplan og oplevelser fra den virkelige verden, der forbereder eleverne til karrierer i nutidens medieindustri. En pioner inden for online kandidatuddannelse, Integrated Marketing Communications (IMC) -programmet er landets første fuldstændigt online kandidatuddannelse og dets Data Marketing Communications (DMC) programmet er landets første mastergrad, der fokuserer specifikt på den indvirkning, data har på marketingkommunikation.

Om Dr. Perley Isaac ReedDr. Perley Isaac Reed grundlagde College of Media ved West Virginia University i 1939. En tidligere engelsk- og journalistprofessor hjalp Reed med at udvide udbuddet af journalistikkurser på WVU og blev udnævnt til den første direktør for College of Media, da det blev en uafhængig skole .

Reed spillede en nøglerolle i grundlæggelsen af ​​mange af College of Medias studenterorganisationer. Han hjalp også med at etablere to nationale grupper - Kappa Tau Alpha, et æressamfund på college, der anerkender akademisk ekspertise og fremmer stipendier inden for journalistik og massekommunikation, og American Society of Journalism School Administrators, som senere blev tilknyttet Association for Education in Journalism.

Reed troede på at holde journaliststuderende opmærksomme på og i tæt kontakt med praktikere inden for området, og han inviterede ofte medlemmer af den arbejdende presse til at holde særlige foredrag for de studerende. Dette koncept fortsætter gennem særlige begivenheder som Colleges årlige "Journalism Week" og Ogden Newspapers Seminar Series, såvel som de mange alumner, der vender tilbage til deres alma mater som gæsteundervisere og professionelle i residensen.

Frem for alt symboliserede Reed professionalisme inden for journalistik og massekommunikation. Han troede på disciplin og hårdt arbejde - for sig selv såvel som for sit fakultet og sine studerende - og levede efter diktumet, "Nøjagtighed! Nøjagtighed! Nøjagtighed!"

Reeds arv omfatter ikke kun et solidt etableret College of Media på WVU, men også en sværere at definere ånd af professionalisme indpodet i studerende, der nu arbejder som journalister og professionelle kommunikatører rundt om i verden.

En kort historie om Martin HallBeliggende i hjertet af WVU's Downtown Campus, er Martin Hall den ældste bygning på universitetets campus. Fuldført i 1870, blev det oprindeligt navngivet University Hall. Det var den første bygning bygget af det nye West Virginia University, som blev etableret af kombinationen af ​​Woodburn Female Seminary og Monongalia Academy i 1867.

i,jhtdsb

Det unikke ved Martin Hall reddede det fra ødelæggelse - skæbnen for mange tidlige universitetsbygninger revet ned for at give plads til nybyggeri. Betragtet som et uerstatteligt eksempel på arkitektur fra det 19. århundrede, er Martin Hall og de andre Woodburn Circle-bygninger (Woodburn Hall og Chitwood Hall) blevet optaget i National Register of Historic Places.\n George A. Smyth, tidligere universitetsarkitekt, sagde, at Martin Hall "blev bygget i den eklektiske periode af den klassiske genoplivning og kan identificeres som værende på den franske måde i det andet imperium."

Bygningen blev omdøbt til Martin Hall i 1889 til ære for universitetets første præsident, pastor Alexander Martin. En metodistminister født i Skotland, Martin var WVU's præsident fra dets grundlæggelse indtil 1875.

I næsten 50 år var Martin Hall centrum for alle klasser for forberedende studerende og fungerede som hovedkvarter for de colombianske og Parthenon litterære selskaber. Fra 1918 til og med 1952 husede det fysikafdelingen.

I 1952 anmodede Dr. Perley Isaac Reed, dekan for College of Media, om at flytte kollegiet fra dets trange boliger på øverste etage af Woodburn Hall til Martin Hall. Efter en renovering flyttede College of Media ind i sine nye kvarterer i 1953.

Under ledelse af Dean Guy Stewart gennemgik bygningen store renoveringer i 1976-1977. Martin Hall blev renset, og et nyt interiør blev bygget for at forbedre klasseværelset og kontorlokaler og give opgraderede faciliteter.

Siden 2005 har Martin Hall gennemgået endnu en række renoveringer designet til at forbedre bygningens aldrende infrastruktur og give et mere moderne undervisningsmiljø for College of Media-studerende. Martin Halls nylige renoveringer er en forlængelse af Dean Stewarts vision, der bringer College of Media ind i det 21. århundrede.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • USA Online

    USA Online, USA

Spørgsmål