Keystone logo
Western University Faculty of Social Science

Western University Faculty of Social Science

Western University Faculty of Social Science

Introduktion

En af de største og mest forskelligartede samfundsvidenskabelige fakulteter i Canada, vi har otte kerneafdelinger - antropologi, økonomi, geografi, historie, DAN Institut for Management & Organisationsstudier, Statskundskab, Psykologi og Sociologi - og det tværfaglige Institut for Køn , Seksualitet og kvindestudier (som også er en del af kunst og humaniora). Vi tilbyder også innovative akademiske programmer såsom amerikanske studier, anvendt arkæologi; Kommerciel luftfart; Indfødte studier; Internationale relationer, migration og etniske forbindelser; Offentlig administration, offentlig historie. Fra april 2017 har fakultetet mere end 235 fakultetsmedlemmer på fuld tid, 6.500 bachelorstuderende og 660 kandidatstuderende. Vi har også et alumnenetværk med mere end 70.000 kandidater, der bor over hele kloden.

Som en indikation af vores studerendes kvalitet havde Westerns 2015-16-studiekohorte det højeste indgangsgennemsnit af ethvert universitet i landet. Med hensyn til forskningsindflydelse og omdømme rangerer fakultetet konsekvent blandt de 100 bedste samfundsvidenskabelige fakulteter i verden af Higher Education Evaluation and Accreditation Council, QS Corporation og Academic Rankings of World Universities. Vores professorer har også modtaget adskillige undervisningsudmærkelser, herunder flere prestigefyldte 3M Teaching Awards. Kombinationen af vores forskningsekspertise og undervisning af høj kvalitet er en vigtig grund til, at studerendes undersøgelser viser, at Western giver den 'bedste studerendes oplevelse blandt Canadas forskningsintensive universiteter.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Ottawa

    University Private,120, K1N 6N5, Ottawa

    Spørgsmål