Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Introduktion

Westminster Kingsway College er en af ​​de største udbydere af uddannelse i det centrale London og kan prale af undervisningscentre på tværs af hovedstaden, som tilbyder en bred vifte af kurser, herunder engelsksprog, vej til universitets kurser og undergraduate kurser.

Hvert år byder Westminster Kingsway College på internationale studerende fra hele verden . Vores kosmopolitiske College samfund omfatter over 60 nationaliteter taler 54 forskellige sprog . Vi glæder os over studerende af alle nationaliteter, som enten har bosat sig i Det Forenede Kongerige eller rejste til London specifikt for at studere hos os. Du kan studere sammen med studerende fra hele verden, og din erfaring med os vil blive stærkt beriget af denne mangfoldighed. Collegeet tilbyder en bred vifte af kurser med muligheder for at komme videre til universitetet. Vi har et fremragende ry inden for gæstfrihedsbranchen, og vores bemærkelsesværdige alumner omfatter tv-kok Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Alle kurser, der tilbydes af Westminster Kingsway College, er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din pædagogiske oplevelse. Vi tilbyder en række kurser for internationale studerende, der søger at udvikle faglige færdigheder eller opnå akademiske kvalifikationer.

Westminster Kingsway College er akkrediteret af British Council for undervisning i engelsk og er medlem af engelsk britisk. Westminster Kingsway College's undervisning i engelsk er også blevet anerkendt som et center for ekspertise af EL Gazette, avisen for engelsksprog og international uddannelse, baseret på det nylige britiske råds inspektion.

Specialkurser på Westminster Kingsway College omfatter:

 • International Engelsk Sprogkurser
 • International Hospitality Diplomer i kulinariske
 • Erhvervsuddannelser i kreative industrier
 • Bachelorgrad i erhvervslivet og kulinariske kunst

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Hvorfor studere hos os

Ved at vælge at studere på Westminster Kingsway College vil du tage et stort skridt i retning af at skabe en spændende og vellykket fremtid, mens du studerer i en af ​​verdens mest spændende og livlige byer. Rejser til London, England, og du kan gå på samme gader som konger, dronninger, prinser og prinsesser, som du har studeret i historieklassen, læst om i aviserne og set på fjernsyn. Fra London Eye, til National Gallery og Tower of London, hvad enten du foretrækker historie eller moderne kunst, finder du det her i denne spændende by. Du kan gå rundt om vores smukke parker og haver, besøge verdensklasse museer og gallerier og nyde kultur, kunst og teater. Du vil også kunne besøge nærliggende steder som Brighton kystlinjen, haverne i Kent, fødestedet for Shakespeare i Stratford-upon-Avon og Windsor Castle's berømte kongresbolig. Westminster Kingsway College ligger i centrum af byen og er tæt på hovedbanegården, så du kan rejse til vores europæiske naboer.

Hvorfor Westminster Kingsway College

Internationale studerende på Westminster Kingsway College har adgang til en bred vifte af kurser i et venligt og professionelt miljø for at give dig den bedste lærerfaring.

Kollegiet vil tilbyde dig:

 • Førsteklasses undervisning fra undervisere og undervisere, der har arbejdet i din valgte industri og har udviklet deres undervisningsfærdigheder til at hjælpe dig med at lære og få mest ud af dit valgte fagområde
 • Vejledere og supportofficerer til rådighed for at støtte dig gennem hele studiet
 • Fremskridt til en bred vifte af universiteter, herunder Russell Group Universities
 • Fremragende resultater for studerende forpligtet til deres studier og omkostningseffektive kurser, der giver dig værdi for pengene
 • Førsteklasses faciliteter og ressourcer på alle vores College Centers med gratis internetadgang og medlemskab af vores Learning Centers. Læringscentrene er specielt designet til talere af andre sprog end engelsk, hvilket sikrer, at alle internationale studerende kan udnytte faciliteterne fuldt ud.
 • Fremragende beliggenhed nær mainline tog og tube stationer i det centrale London
 • Et internationalt team og student support team tilbyder hjælp og rådgivning gennem hele studiet
 • En chance for at deltage i nationale konkurrencer og arrangementer, mens du studerer på Westminster Kingsway College
 • Et sikkert og behageligt læringsmiljø, der hjælper dig med at maksimere enhver mulighed for at nå dine personlige mål.

International Office Support

Den Internationale Officer er det første kontaktpunkt for internationale studerende, der er interesseret i at søge at studere på Westminster Kingsway College. Vi kan også tilbyde en bred vifte af supplerende support til internationale studerende på Westminster Kingsway College for at hjælpe dig med råd om kursudvikling og økonomisk rådgivning. Vi hjælper også internationale studerende med at finde bolig gennem specialiserede udbydere.

Visum

Westminster Kingsway College er en Tier 4 sponsor. Vores kyndige medarbejdere vil hjælpe dig med Tier 4 Visa og Short Term Study Visa ansøgningsprocessen.

Placeringer

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Spørgsmål