Keystone logo
William Penn University

William Penn University

William Penn University

Introduktion

William Penn University giver en pædagogisk oplevelse med fokus på lederskab, teknologi og Quaker-principperne om enkelhed, fredsskabelse, integritet, samfund og lighed.

Disse mål identificerer, hvordan de principper, der er anført i Mission Statement, vil blive forfulgt, og hvordan universitetet vil give en studerende mulighed for sine studerende gennem universitetets akademiske programmer og co-curricular afdelinger.

På William Penn University er vores mission ikke blot et sæt mål, vi håber at nå. Det er hvem vi er i vores kerne. Det er troen på, at hvert individ har værdi og fortjener adgang til kvalitetsuddannelse. At det er vores forskelle, der virkelig gør os stærkere. Vores Quaker-principper er søjlerne for ægte lederskab i nutidens verden.

Vi tror på enkelhed, fredsskabelse, integritet, samfund og lighed. Vi mener, at uddannelse er for alle, fordi der er værdi i alle. Vi tror på at fejre vores kristne tro og lade den ramme vores syn på det 21. århundredes verden og samtidig byde dem velkommen med andre åndelige overbevisninger. Og vi mener, at uddannelse giver mange belønninger i livet og et ansvar for at bruge vores viden til andres tjeneste.

William Penn University er akkrediteret af Higher Learning Commission (HLC).

Placeringer

  • Oskaloosa

    West Trueblood Avenue,201, 52577, Oskaloosa

    Spørgsmål