
Champagne Master-niveau program
Washington, USA
VARIGHED
SPROG
Engelsk
TEMPO
Bed om tempoet
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2023
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
Fjernundervisning
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
ET OMFATTENDE STUDIE- & CERTIFICERINGSPROGRAM FOR CHAMPAGNES VIN
Dette er et dybtgående studieforløb, der udføres på masterniveau og er designet til alle engagerede vinstuderende, hvad enten det er vinprofessionelle eller seriøse vinhobbyister.
Et drømmehold af Champagne-eksperter fra hele verden giver en unik og dynamisk læringsoplevelse på Champagne-vine via webbaseret undervisningsteknologi.
Champagne fanger hjerter, sind og ganer fra vinelskere rundt om i verden som ingen anden vin. Det er et af de stærkeste territoriale vinmærker i verden, og ingen vinspecialister kan overveje deres uddannelse komplet uden at have indgående kendskab til denne fascinerende region.
Lær af et prestigefyldt panel af gæstinstruktører, herunder:
Essi Avellan MW
Redaktør for FINE Champagne-magasinet, formand for Decanter World Wine Awards 'Champagnepanel og revideret redaktør af Christies World Encyclopedia of Champagne and Mousserende Vin af Tom Stevenson.
Peter Liem
Prisvindende forfatter af Champagne, forfatter og udgiver af ChampagneGuide.net og tidligere seniorkorrespondent for vin og spiritus.
Steve Charters MW
Tidligere professor i Champagne Management, Reims Management School og nuværende professor i vinmarketing ved School of Wine & Spirits Business ved Burgundy School of Business.
Charles Curtis MW
Tidligere chef for vin til Christies i både Asien og Amerika, grundlægger af Institute of Master of Wine årlige champagnesmagning, forfatter og spaltist.
Robert Walters
Ejer af Bibendum Wine Co., vingårdsejer og prisvindende forfatter af Bursting Bubbles: A Secret History of Champagne.
Carl Edmund Sherman
International udviklingskonsulent for Champagne-mærker og Champagne-ambassadør.
Patrick Schmitt MW
Chefredaktør hos The Drinks Business og en specialist på Champagne, der regelmæssigt besøger regionen, formand for Champagne Masters, redigering af den årlige Champagne Report og forfatter til original forskning i de skiftende sukkerniveauer i Brut NV Champagne i løbet af en 21-årig periode periode for hans MW-afhandling.