Keystone logo
Winona State University

Winona State University

Winona State University

Introduktion

Winona State University mission er at forbedre den intellektuelle, sociale, kulturelle og økonomiske vitalitet hos de mennesker og samfund, vi tjener.

Vi tilbyder bacheloruddannelser baseret på traditioner og værdier inden for kunst og videnskab og en række kandidatuddannelser og professionelle programmer, der er særlig lydhør over for Upper Midwest. Vi forbereder vores kandidater til at tjene generøst, lede ansvarligt og reagere fantasifuldt og kreativt på udfordringerne i deres arbejde, deres liv og deres samfund.

WSU Winona-campus er bredt kendt for vores fantastiske naturlige omgivelser og ligger mellem maleriske bluffs og Mississippi-floden - hvilket betyder, at bjergbestigning, paddle boarding, vandreture, kajakroning (og mere) ligger inden for en kilometer fra campus. Derudover er byen Winona hjemsted for en bred vifte af kunst-, musik- og teatermuligheder samt museer, lokale butikker og festivaler i massevis.

WSUs anden campus er i Minnesota tredje største by - Rochester. Byen er et dynamisk, bymæssigt knudepunkt for industri, kunst og kultur og blev rangeret som den # 1 by Top 100 bedste steder at bo af Livability.com i 2016.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Winona

    West Mark Street,175, 55987, Winona

    Spørgsmål