Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Winthrop University

Winthrop University

Winthrop University

Introduktion

Winthrop er et offentligt omfattende universitet, der er nummer 8 af US News & World Report blandt sydlige offentlige universiteter og i top 25 af offentlige og private institutioner i regionen. Gennem en uddannelsesmæssig oplevelse, der blander liberal kunst, professionelle programmer, global bevidsthed og samfundsengagement, vil Winthrop hjælpe dig med at udvikle den viden, færdigheder og værdier, der vil berige dit liv og forberede dig på alle fremtidens besiddelser.

Winthrop blev grundlagt i 1886 og tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser gennem både on-campus og online-programmer. Vores historiske og naturskønne campus ligger i Rock Hill, South Carolina, kun 20 minutter syd for Charlotte. Vores traditioner med nationale kaliberakademikere, atletik i mesterskabet og studerende-centrerede præstationer skaber et campusfællesskab, der er kendt for dets mangfoldighed, fremragende og familiære atmosfære.

Winthrop University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele baccalaureate, kandidatuddannelser og specialiserede grader. Kontakt Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Winthrop University .

Historie og traditioner

I 1886 indgav grundlæggende præsident David Bancroft Johnson andragende med Boston-filantropen Robert C. Winthrop og Peabody-fonden om frøpenge til at danne en uddannelseskole for lærere. Winthrop åbnede sine døre for 21 studerende i Columbia, SC, ved hjælp af en lånt et-værelses bygning. Skolen modtog snart statsstøtte og flyttede til sit faste Rock Hill-hjem i 1895. Den udvidede sin mission over tid til at blive en omfattende institution. Winthrop antog universitetsbetegnelse i 1992. Udforsk linkene til venstre for at opdage mere om Winthrops rige historie, dens bemærkelsesværdige traditioner og mere.

Placeringer

  • Rock Hill

    Oakland Avenue,701, 29730, Rock Hill

    Spørgsmål