Keystone logo
University of the Witwatersrand

University of the Witwatersrand

University of the Witwatersrand

Introduktion

Wits er strategisk placeret i Johannesburg, en verdensklasse byen og økonomiske centrum i Sydafrika, med utallige muligheder for studerende og medarbejdere til at engagere sig med og præsentere løsninger, der vil bidrage til vores lands viden-base og bygge vores fremtid. Med sine mere end 160.000 kandidater i sin 95-årige historie har Wits lavet og vil fortsætte med at gøre sit mærke nationalt og internationalt. Wits er placeret 24th af Times Higher Education placering blandt verdens top 100 universiteter, hvorfra Fortune 500 administrerende direktører gradueret.

Kom til at kende Wits

Wits University er et center for videregående uddannelse og forskning af højeste kvalitet. Sin lange historie og omdømme er bygget på at fremme frihed undersøgelse og søgen efter viden og sandhed. Den fortsætter med at styrke sin position som en førende forsknings-intensive universitet i Sydafrika.

Wits dag

Vid og sans, en af ​​Afrikas førende forskning universiteter stræber efter at være innovative, hvor grænserne for viden bliver skubbet, og hvor der er fokus på at fastholde globalt konkurrencedygtige standarder for ekspertise i læring, undervisning og forskning.

Undersøgelse ved Wits

Studerende vælger at studere på Wits, fordi det er en internationalt respekteret forskning intensiv universitet. Wits har højt kvalificerede og internationalt anerkendte videnskabelige medarbejdere. Baseret i Johannesburg, det økonomiske centrum i Afrika, Wits tilbyder et bredt udvalg af uddannelser med vores professionelle grader blive internationalt anerkendt. Wits tilbyder studerende social dynamik samt kulturel mangfoldighed.

Postgraduate studier

Ønsker du at forbedre din karriere? Behov konkurrencefordel? Deltag Wits, hvor vi tilbyder intellektuelt stimulerende forskningsområder på det postgraduate niveau, fremragende tilsyn og støtte forskning, samt midler til fortjenstfulde studerende og dem i økonomisk trang.

Placeringer

  • Johannesburg

    1 Jan Smuts Avenue Braamfontein

    Spørgsmål