Keystone logo
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introduktion

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpg

Billede med tilladelse fra Erhvervsuddannelsesrådet

Deling af den samme vision om at tilbyde kvalitetsuddannelse har WMG, University of Warwick og Vocational Training Council (VTC) tilpasset sig for at give et værdsat valg til dem, der ønsker at erhverve værdier, viden og færdigheder for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed.

Med etableringen af WMG School for Professional Development i VTC kan studerende modtage uddannelse af høj kvalitet i Hong Kong fra et universitet i verdensklasse.

Om University of Warwick

Med et ry for ekspertise inden for forskning og undervisning, for innovation og for forbindelser med erhvervslivet er Warwick et af de førende universiteter i Storbritannien.

Vi stræber efter at føre snarere end følge og er kendt for vores iværksætterånd og globale udsigter. Vi er lige så respekterede for grænsebrydende forskning som for undervisning og forretningssamarbejde.

Vores vision er at være et universitet i virkelig verdensklasse - et med en dynamisk, initiativrig tilgang til at løse globale udfordringer, der gør det muligt for studerende at skabe deres plads i verden, og som definerer fremtidens universitet.

(University of Warwick: href = "www2.warwick.ac.uk ).

Placeret som Top 61 på verdensuniversitetsranglisten

  • Rangeret nr. 61 - QS World University Rankings, 2022

Rangeret Top 10 i UK University nationale ligatabeller

Om Erhvervsuddannelsesrådet

Erhvervsuddannelsesrådet (VTC Est blev grundlagt i 1982 og er den største erhvervsuddannelsesudbyder i Hong Kong. VTC's mission er at give skolevirksomheder og arbejdende mennesker et værdsat valg til at tilegne sig værdier, viden og færdigheder til livslang læring og forbedret beskæftigelsesegnethed og også at yde støtte til industrier til deres arbejdskraftudvikling.

Om WMG

Vi leverer en unik kombination af verdensklasses uddannelse med ægte forretnings- og industriapplikationer.

Vi er en tværfaglig, forskningsstyret afdeling, der er kendt for samarbejde F & U med globale virksomheder og erhvervsrelevant uddannelse.

Vores tilgang til uddannelse er at tilføje en reel værdi til en virksomhed gennem sine medarbejdere. Vi har praktisk indsigt i, hvordan innovation kan styres i organisationer, og hvordan enkeltpersoner kan bruge effektive ledelsesevner til at skabe forandring og forbedring.

Vi har skabt stærke forbindelser med førende ingeniør-, fremstillings-, teknologi- og serviceledede virksomheder samt vigtige industrielle organer. Som en af de største akademiske afdelinger ved University of Warwick er vores evne til at levere højkvalitets, industriel relevant uddannelse tydelig i den brancheakkreditering, der tildeles mange af vores programmer.

Ranglister

Placeret som Top 61 på verdensuniversitetsranglisten

  • Rangeret nr. 61 - QS World University Rankings, 2022

Rangeret Top 10 i UK University nationale ligatabeller

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Hong Kong

    30 Shing Tai Road Chai Wan, , Hong Kong

    Spørgsmål