Keystone logo
© UW
University of Warsaw - Faculty of Political Science and International Studies

University of Warsaw - Faculty of Political Science and International Studies

University of Warsaw - Faculty of Political Science and International Studies

Introduktion

Velkommen til University of Warszawa (UW), det største universitet i Polen, som har været et symbol på akademisk ekspertise i over 200 år. UW er et sted, hvor tradition møder modernitet, og videnskab går hånd i hånd med innovation. University of Warszawa tilbyder over 100 studieretninger, der dækker en bred vifte af discipliner, fra humaniora til videnskab. Desuden tilbyder UW 44 undervisningsprogrammer på engelsk, hvilket gør det til et ideelt sted for studerende fra hele verden.

UW er kendt på den internationale scene og indtager topplaceringer i prestigefyldte ranglister. At studere på UW handler ikke kun om at få viden, men også om at udvikle passioner og opdage nye muligheder. Universitetet kører mange initiativer for studerende, såsom en hjælpelinje for studerende, ph.d.-studerende og UW-ansatte.

Universitetet i Warszawa er ikke kun et sted for læring, men også et sted, hvor du kan opleve et rigt kulturelt og socialt liv. UW er et sted, hvor du kan møde inspirerende mennesker, skabe værdifulde kontakter og skabe minder for livet.

Vi inviterer dig til at deltage i UW-fællesskabet og opleve et uforglemmeligt akademisk eventyr i hjertet af Polen. UW er mere end et universitet, det er din fremtid. Start din rejse i dag!

Historien om WNPiSM

Traditionerne for statskundskabsundervisning i Warszawa er meget længere end historien om fakultetet for statskundskab og internationale studier ved universitetet i Warszawa (tidligere fakultetet for journalistik og statskundskab ved universitetet i Warszawa). Den første skole for statskundskab blev oprettet i 1917.

I 1967 blev Institut for Statskundskab etableret inden for det daværende Filosofiske Fakultet ved Warszawa Universitet, baseret på personalet fra en tidligere eksisterende ikke-fakultetsenhed, College of Political Science ved Warszawas Universitet. I 1968, som en del af organisatoriske ændringer på universitetet, blev statsvidenskab sammen med filosofi, sociologi og økonomi overført til det samfundsvidenskabelige fakultet ved universitetet i Warszawa.

Fakultetet for Statskundskab og Internationale Studier ved Warszawa Universitet er en fortsættelse (siden 1. september 2016) af Fakultetet for Journalistik og Statskundskab ved Warszawa Universitet, som startede sin virksomhed i 1975. Denne enhed underviste i journalistik og statskundskab . 1970'erne var en periode med dynamisk udvikling af fakultetet og udvidelse af dets interne struktur med Institut for Internationale Forbindelser i 1976 og Institut for Socialpolitik i 1977. I 2012 blev Instituttet for Europæiske Studier etableret.

Det nye navn på Fakultetet for Statskundskab og Internationale Studier ved Warszawa Universitet er en konsekvens af at forlade strukturen af ​​Institut for Journalistik.

I henhold til fakultetsrådets beslutning ophørte de enkelte institutter på fakultetet pr. 1. juli 2019, dvs.: Institut for Statskundskab (eksisterende siden 1967 ), Institut for Internationale Forbindelser (1976), Institut for Socialpolitik (1977) og Institut for Europæiske Studier ( 2012). I deres sted blev 15 videnskabelige og forskningsmæssige afdelinger etableret.

Campus funktioner

Det historiske område ved University of Warszawa, beliggende i hjertet af byen, tiltrækker med sin smukke arkitektur. De skulpturelle udsmykninger af bygningerne, det imponerende interiør og det grønne omkring bygningerne - gør campus ved Krakowskie Przedmieście til en af ​​de vigtigste turistattraktioner i Warszawa. Porten toppet med en ørn er blevet et symbol på universitetet, såvel som et obligatorisk stop for besøgende på Kongeruten.

Historiske bygninger restaureret med stor omhu er ikke universitetets eneste ansigt. Universitetsbiblioteket, der ligger nær hovedcampus, åbnede i 1999 og åbnede et nyt kapitel i universitetets arkitekturhistorie. Bygningen ændrede Powiśles karakter og blev et af Warszawas indbyggeres foretrukne steder. De universitetsinvesteringer, der åbnede i de følgende år, er - ligesom BUW - ikke kun funktionelle, men også arkitektonisk interessante. De beriger landskabet i Warszawa og giver brugerne en behagelig arbejdsplads og interessant indrettede fællesrum, hvor de kan slappe af.

  Alumni Statistik

  Placeringer

  • Śródmieście

   Auditorium Building (Collegium Politicum) Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 Warsaw, Poland, 00-927, Śródmieście

  Spørgsmål