Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Introduktion

DEN I WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) bogstaveligt betyder en "rund bold." Det repræsenterer alle elementer, der findes i naturen, og foreslår harmoni, der eksisterer inden for dem og mellem alle mennesker. I forlængelse heraf er det henviser også til livets oprindelse samt frø af orientalsk medicin. Som det gælder for alle ting, der er i ét med naturen, indebærer en healer rejse opnå balance og harmoni i livet for patienterne samt healer. Kombineret med betydningen af ​​Wongu, universitetets logo af de tre cirkler repræsenterer den traditionelle Sam Taegeuk (tre Taiji), en koreansk symbol, der repræsenterer himlen, menneske, og jord. Logoet har til formål at præsentere, hvordan de tre flytte og arbejde sammen i harmoni.

Wongu101

PLACERING OG MILJØ

I Historic Nevada

I 1973 Nevada blev den første stat i USA til at udstede licenser til udøvere af orientalsk medicin. Blandt Californien og 20 andre stater med skoler af orientalsk medicin, Nevada skiller sig ud som én blandt kun tre stater anerkender læger i orientalsk medicin, dvs. OMDS til forskel fra licenserede akupunktører. Wongu, beliggende i denne historiske tilstand, vil fremstå som en leder i udvikling af traditionel orientalsk medicin.

Las Vegas som Hub of the World

Las Vegas er et sted for global attraktion, vært for en lang række internationale konventioner, herunder i verdensklasse udstillinger og konferencer for læger på årsbasis. Det giver et utal af hotel og kongrescenter valg for indsamling af førende praktikere og forskere med bekvem afstand til lufthavnen. Las Vegas besøgende og beboere sammen med den Wongu University samfund, kan gensidigt drage fordel af muligheder, der opstår ud af sådanne globale forsamlinger og udveksling af bredere viden. Nem adgang til sådanne rigelige ressourcer kvalificerer denne by som en førende placering for en skole for orientalsk medicin.

Wongu faciliteter

Wongu Universitet har over 12.000 m². fødder i to tilstødende bygninger til at imødekomme behovene hos både didaktisk og klinisk uddannelse. De to bygninger huser rummelige klasseværelser, administrative kontorer, et bibliotek, studerende og fakultet loungeområder, køkken og Wongu helsecenter. Alle faciliteter er bekvemt placeret på 8620 og 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; giver mulighed for studerende og fakultetet at bruge 110 buslinje til at rejse til campus. Desuden Wongu giver omkring 65 parkeringspladser til studerende, undervisere og medarbejdere.

Wongu University of Oriental Medicine strukturer er blevet nyrenoveret; og især, Wongu Health Center, den eneste undervisning samfund OM klinik i Nevada, har en smuk meditation værelse, en patient lounge, urte apotek, administrative og praktiserende kontorer, en praktikant lounge og ni professionelle behandlingsrum. Klasseværelser er fuldt udstyret med undervisningsmidler, herunder white boards, diagrammer, overhead-projektorer og skærme, anatomiske modeller og andre undervisningsmidler. Alle klasseværelser indeholder skriveborde, stole og behandling borde til demonstration. Klasseværelset bruges til practicum klasser er udstyret med 10 behandlingsrum borde.

Placeringer

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål