Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Introduktion

Handelshøjskolen på WPI: For ingeniører, videnskabsmænd og forandringsskabere

WPI Business School er en STEM-fokuseret skole, der bygger bro mellem erhvervslivet og teknologien for at udvikle adaptive ledere, der påvirker verden. Vi er handelsskolen for ingeniører, videnskabsmænd og forandringsskabere.

WPI: En global uddannelsesleder

WPI blev grundlagt i 1865 for at skabe og formidle den nyeste videnskab og ingeniørviden på måder, der er mest gavnlige for samfundet. I dag holder WPI fast på sin grundlæggende mission om at tilbyde en uddannelse, der balancerer teori med praksis. Blandt vores alumner er opfinderne af teknologier som flydende brændstofraketter, rustfrit stål og Siri.

Universitetets læseplan indeholder et fleksibelt, stringent program, der er projektbaseret og globalt engageret, rettet mod kvalitetsoplevelse og en positiv indvirkning for de samfund, det samarbejder med. WPI-fakultetets medlemmer arbejder med studerende på tværfaglig forskning, der søger løsninger på vigtige og socialt relevante problemer, både på campus og på mere end 50 projektcentre i hele Amerika, Afrika, Asien-Stillehavsområdet og Europa.

WPI's mission

WPI transformerer liv, gør viden til handling for at imødegå globale udfordringer og revolutionerer STEM gennem karakteristisk og inkluderende uddannelse, projekter og forskning.

Vores værdier

Respekt: Vi behandler andre med værdighed til enhver tid. Vi omfavner ekspertise, herunder ekspertise opnået gennem både uddannelse og levet erfaring. Som globale borgere respekterer vi vores naturlige miljø og anerkender det ansvar, vi alle har for at udvikle og udbrede bæredygtig forvaltningspraksis for vores planet. Vi er forpligtet til at bygge en arbejdsplads og et campus, hvor alle kan bidrage, hvor alle stemmer værdsættes, og hvor vi engagerer og kommunikerer med omhu og professionalisme.

Fællesskab: Vi arbejder ud fra en kollektiv vision og formål for at nedbryde barrierer for at fremme vores mission. Vi omfavner muligheder for at arbejde sammen på tværs af discipliner, baggrunde og organisationer for at skabe bedre løsninger på globale og lokale udfordringer. Vi engagerer forskellige perspektiver for at fremme universitetet til større højder. Vi omfavner en ægte ånd af partnerskab for at fremme vores fælles mission, og vi søger aktivt partnere på tværs af vores campus og videre, mens vi forpligter os til at øge vores indflydelse.

Inklusion: Vi søger et campus, hvor alle føler et tilhørsforhold, og alle kan trives. Vi respekterer forskellene og de komplekse identiteter for hvert medlem af vores samfund. Vi er modige i vores bestræbelser på at reducere systemiske barrierer for succes for minoritetsgrupper. Vi fremmer og støtter mangfoldighed, mens vi aktivt arbejder for at fremme ligestilling på vores campus og videre.

Innovation: Vi forpligter os til at skabe værdi i alt, hvad vi gør. Vi nærmer os udfordringer med kreativitet og modstandskraft til at lave forandringer, hvor det er nødvendigt. Vi fungerer som katalysatorer for at gøre verden bedre. Vi omfavner og fejrer læring for alle. Vi handler etisk og anerkender, hvordan innovation påvirker forskellige befolkningsgrupper ved at skabe læringsmiljøer, der afspejler en bred mangfoldighed af erfaringer, perspektiver og identiteter.

Præstation: Vi er bevidste om at skabe gode oplevelser og resultater for alle elever, samtidig med at vi omfavner vigtigheden af balance og trivsel. Vi er resultatfokuserede og er forpligtet til at skabe positiv social forandring gennem vores arbejde. Vi tackler verdens store problemer med innovative løsninger født fra forskellige perspektiver. Vi anerkender og fejrer succeser og lærer stolt af fiaskoer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

    Spørgsmål