Keystone logo
Wroclaw University of Science and Technology

Wroclaw University of Science and Technology

Wroclaw University of Science and Technology

Introduktion

Wrocław University of Science and Technology blev oprettet i 1945, hovedsageligt som et resultat af involveringen af det akademiske personale på det nu nedlagte tekniske universitet i Lviv og Jan Kazimierz University i Lviv, der tilpassede de ødelagte bygninger på den tyske teknologiske skole - Technische Hochschule.

I dag fortsætter vi traditionen med disse fremtrædende polske universiteter og udvikler os i tæt samarbejde med de førende virksomheder i Nedre Schlesien. Vi er et af de største og bedste tekniske universiteter i landet, en regelmæssigt rangeret blandt de bedste på de nationale placeringer.

Omkring 20.000 studerende studerer på WUST, og antallet af akademisk personale er omkring 2100. Der er studerende fra over 69 lande og samarbejdsaftaler indgået med mere end 120 tertiære institutioner fra 36 lande. Universitetet er stolt af at have: årligt over 700 studerende og personaleudvekslinger under Erasmus +-programmet, 400 partneruniversiteter, 12 certificerede laboratorier, 560 undervisningslokaler og forelæsningssale, 887 didaktiske og 175 forskningslaboratorier.

På universitetet er der adskillige studenterorganisationer og foreninger. Studerende har mulighed for at udvikle deres videnskabelige og kreative lidenskaber.

Takket være WUST ser byen ud til at være hovedstad i polsk datalogi. Dette er delvist et resultat af de europæiske standarder for undervisning og forskning udført af universitetsansatte. Verdensniveau for videnskabelig forskning og fremragende udstyr i laboratorier resulterer i samarbejde med mange polske og udenlandske virksomheder.

Alt dette giver dig mulighed for at få en grad anerkendt i hele Den Europæiske Union, designe din studievej og vælge speciale, lave simulering og givende forskning i nye teknologier såsom: nanoteknologi, bioteknologi, telekommunikation, teleinformatik og informationssystemer samt få værdifuld erfaring og teknisk baggrund.

Med wUSt - intet er umuligt!

Muligheder og potentiale

Wrocław har skabt et gunstigt grundlag for diversificerede forretninger. Det er det største F & U-center i Polen for globale virksomheder, såsom: LG, Philips, Volvo, Bosch, Hewlett-Packard, Nokia, Wabco, KGHM, Ryanair, Credit Suisse, BNY Mellon, Google, IBM.

WUST's Career Office forbereder studerende og kandidater til at komme ud på arbejdsmarkedet. Det giver studerende job- eller praktiktilbud, konsulterer CV, støtter interessante projekter, organiserer møder med arbejdsgivere, råd i uddannelser og workshops.

Desuden har WUST kontakter med mange uddannelses- og forskningsinstitutioner, og det giver dig også mulighed for at tage til udlandet, fælles projekter såsom: Erasmus +, Studenterudvekslingsprogrammer, Double Degree Master Program TIME, den polske og amerikanske Fullbright Commission, DAAD, Vulcanus i Japan. Wrocław University of Science and Technology samarbejder med 183 partnere fra 48 lande. Alt dette kan helt sikkert forbedre din fremtidige karriere.

Det er klart, at du ikke behøver at begrænse dig til kun Wrocław, vores kandidater kan findes over hele verden, der arbejder for kendte virksomheder eller har oprettet deres egne virksomheder.

Placeringer

  • Wrocław

    wybrzeże Stanisława Wyspiańskiego,27, 50-370, Wrocław

    Spørgsmål