Keystone logo
© WSB University
WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

Introduktion

WSB University sætter ikke kun standarderne for uddannelse på det polske marked, men har også konsolideret sin position på udenlandske markeder og er blevet en stærk institutionel partner inden for uddannelse og forskning. Dette bekræftes af det høje universitets 2. plads i internationaliseringsranglisten i Polen. WSB University har været og er stadig i spidsen for private universiteter i Polen i mange år. Muligheden for at gennemføre en del af studierne i udlandet, udenlandske praktikophold, programmer, der giver mulighed for at opnå to eksamensbeviser samtidigt - polske og udenlandske, deltagelse i mange internationale projekter, er blot nogle af de mange muligheder, vi tilbyder vores studerende.

I dag er WSB University et af de polske universiteter, der oftest vælges af udenlandske kandidater. Næsten 2.000 udenlandske studerende fra 60 lande rundt om i verden studerer på vores campusser. WSB University tilbyder bachelor-, master-, ph.d.- og postgraduate-programmer. Man kan vælge mellem 15 studieretninger og over 130 specialer. Vores uddannelsestilbud er designet til at imødekomme kravene på det moderne arbejdsmarked, så vores kandidater bliver konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet og får mulighed for at forfølge en succesfuld karriere. Som et moderne, forskningsdrevet universitet er WSB University involveret i forskellige videnskabelige netværk og internationalt akkrediteret af Foundation for the Promotion and Accreditation of Economic Sciences EPOQUS; international CEEMAN IQA-akkreditering (i 6 år af CEEMAN - International Association for Management Development in Dynamic Societies); EUR-ACE® Label givet til universitetet i 5 år af Accreditation Commission of Universities of Technology (KAUT); og er blevet positivt tildelt The HR Excellence in Research Award.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Ranglister

  WSB University 3. plads i Polen

  I den prestigefyldte Ranking of Universities - Perspektywy 2021 tog WSB University 3. pladsen i Polen (fra 6. til 3. placering sammenlignet med det foregående år) og er det eneste ikke-offentlige universitet uden for Warszawa, der er rangeret så højt. I Ranking af akademiske universiteter, 2021 - WSB University blev rangeret som 35. i Polen (fra 42. til 35. sammenlignet med det foregående år) blandt alle offentlige og private universiteter med ret til at tildele doktorgraden.

  Særlige studieretninger er blevet værdsat: National Sikkerhed - 4. plads, Datalogi - 5. plads, Ledelse - 12. plads, Pædagogik - 13. plads, Transport - 18. plads og Fysioterapi - 24. plads. Det er en stor udmærkelse for WSB University og succesen for alle dets ansatte, studerende og kandidater.

  Ranking af akademiske universiteter inkluderer 27 indikatorer grupperet i syv kriterier: Prestige, Alumni på arbejdsmarkedet, Videnskabeligt potentiale, Videnskabelig effektivitet, Videnskabeligt potentiale, Innovation og Internationalisering. Dette gør det til en af de mest omfattende og gennemsigtige uddannelsesplaceringer.

  Den sidste galla fandt sted den 22. juni 2021 i det olympiske center i Warszawa. Diplomer til rektorer for de bedste universiteter er blevet uddelt under gallaen. Diplomet for WSB University blev modtaget af rektor - Assoc. Prof. Zdzisława Dacko-Pikiewicz, ph.d.

  Perspektywy University Ranking 2021 omfatter langt de fleste universiteter i Polen. Dens metodologi til klassificering af universiteter og særlige studieretninger gør den til en vigtig informationskilde for kandidater til studier. Ved vurderingen af universitetet tager rangeringsudvalget hensyn til det akademiske samfunds stemme og ændrer dets indikatorer.

  Placeringer

  • Dabrowa Gornicza

   ul. Cieplaka 1C, 41-300, Dabrowa Gornicza

   Spørgsmål