Keystone logo
WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

Introduktion

WSB University in Gdansk bekymrer sig om sine studerende. Den rette infrastruktur har en positiv indflydelse på studiekomplekset. Vi har forberedt moderne læringslaboratorier med udstyr og software i høj klasse og plads til læring og afslapning. Desuden er bygningerne handicapvenlige. Det er en ren fornøjelse at studere på et sådant sted.

Praktiskhed er vores prioritet

WSB University in Gdansk er en skole, der i vid udstrækning tilbyder praktisk undervisning. Det er et af vores særlige kendetegn. Som de eneste i regionen tilbyder vi undervisning i et dobbelt system, hvilket betyder, at ca. 50 % af fagene inden for et givet speciale på deltidsstudier vedrører undervisning, der foregår hos vores samarbejdspartner. Derfor får vores studerende praktisk viden og færdigheder, som de vil kunne bruge i deres fremtidige karriere. Undervisningen varetages af lærere og praktikere, hvor teorien konfronteres med virkelige tilfælde fra det virkelige liv. De studerende kan også få svar på spændende spørgsmål, der vedrører praktiske aspekter af det erhverv, de studerer.

WSB hjælper også med at indlede en erhvervskarriere. Hvert år tilbyder karrierekontoret over 1000 tilbud om erhvervspraktik, praktikophold og arbejde i virksomheder med forskellige aktivitetsprofiler. Derfor kan de studerende i praksis udnytte den viden, de har erhvervet under deres studier, og tjene en ekstra indkomst.

Afdelingen for internationale forbindelser

Afdelingen for internationale relationer på WSB University in Gdansk er meget aktiv, ikke kun i den daglige tilegnelse af udenlandske studerende, men også i forbindelse med at hjælpe dem med at tilpasse sig til skolen. Afdelingen arrangerer sprogkurser for udlændinge, tilpasningsdage og kulturelle workshops og hjælper med at finde en bolig.

Da der arbejder flere forskellige statsborgere i afdelingen, herunder nepalesere, ukrainere og polakker, er vi i stand til at forstå vores udenlandske studerende og tilbyde dem de tjenester, de har brug for.

Studer for mindre penge og ansøg om vores studie, som er medfinansieret af UE!

Placeringer

  • Gdańsk

    aleja Grunwaldzka 238a,, 80-266, Gdańsk

Spørgsmål