Keystone logo
WU - Vienna University of Economics and Business

WU - Vienna University of Economics and Business

WU - Vienna University of Economics and Business

Introduktion

Om WU

WU er et kendt offentligt universitet for erhverv og økonomi i Wien, Østrig. WU har et internationalt syn og arbejder aktivt for at leve op til sit sociale ansvar som en uddannelsesinstitution for morgendagens ledere.

Hvad sætter WU fra hinanden

Hvis du beslutter dig for at studere ved WU, vil du ikke kun modtage en fagligt afrundet uddannelse, men også de kvalifikationer og forberedelser, du har brug for for at påtage dig ansvaret i erhvervslivet og samfundet. WU-studerende tilegner sig det mangfoldige færdigheds sæt, de har brug for for at hjælpe med at tackle de økonomiske, sociale, juridiske og økologiske udfordringer i vores tid.

3 Akkrediteringer: EQUIS, AACSB og AMBA

Færre end 1% af universiteterne verden over kan kræve tredobbelt akkreditering af EQUIS, AACSB og AMBA, de tre mest respekterede akkrediteringsbureauer. WU er et af kun seks universiteter i den tysktalende verden, der hører til denne eksklusive gruppe af skoler.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Financial Times European Business School Ranking 2020

I den seneste Financial Times European Business School Ranking placerede WU sig som nummer 34 ud af 90 førende europæiske handelshøjskoler rangeret i år. WU er steget op med 7 pladser fra sidste år og scorede et af sine bedste resultater siden dets optagelse i denne placering.

Fremragende forskning og forskningsledet undervisning

WU er hjemsted for forskere, der rangerer blandt de bedste inden for deres discipliner. Vores studerende drager også fordel af WUs forskningsaktiviteter, fordi de kurser, der undervises på WU, trækker på de nyeste forskningsresultater for at sikre, at den viden og færdigheder, som WU lærer sine studerende, er avanceret og opdateret.

WU omfavner innovation

Innovation har en lang tradition ved WU. WU er et universitet, der ikke kun genkender aktuelle tendenser, men omfavner dem tidligt. De seneste innovationer på WU inkluderer oprettelsen af Research Institute for Cryptoeconomics. Dette nye forskningsområde fokuserer på blockchain-teknologier, digitalisering og internettets fremtid.

100 lande: et internationalt miljø

Wien tiltrækker et meget internationalt studerende organ, og WU er hjemsted for 23.000 studerende fra over 100 lande. WU kan også prale af et meget internationalt fakultet. Som studerende drager du fordel af den omfattende erfaring, som vores lærere har opnået ved prestigefyldte universiteter over hele verden. Alt dette bidrager til det meget internationale miljø, WU har at tilbyde.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 partneruniversiteter: et globalt netværk

Er du interesseret i at tilbringe et semester i udlandet i f.eks. London eller Shanghai? WUs netværk på ca. 240 partneruniversiteter over hele kloden tilbyder vores bachelorstuderende udvekslingsmuligheder ved Europas mest berømte universiteter, såsom Copenhagen Business School eller Bocconi University, samt højprofilerede skoler i Asien, Australien og Nord- og Sydamerika.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Karrierestøtte

WUs ZBP Career Center leverer rådgivnings- og supporttjenester til studerende for at hjælpe dem med at finde attraktiv beskæftigelse og til at støtte deres karriereudvikling allerede inden de afslutter. Hvert år udgiver karrierercenter over 2.000 jobannoncer. Det fungerer som et pålideligt kontaktpunkt, der hjælper dig med dit første skridt hen imod din drømmekarriere. Med oprettelsen af WU Entrepreneurship Center har WU for nylig lagt særlig vægt på startups og de attraktive karrieremuligheder, som iværksættere har. Oprettelsen af centret viser tydeligt, at WU anerkender innovation og iværksættertankegang som nøglefærdigheder for fremtiden. WU Entrepreneurship Center er universitetets centrum for alle studerende, der er interesseret i at starte deres egen virksomhed.

En langvarig forbindelse

Alumni er en vigtig del af WU-samfundet. Gennem et internationalt netværk med knudepunkter rundt om i verden forbliver netværksbegivenheder, paneldiskussioner og en direkte linje til dine alma mater - alumner i kontakt med WU hele livet.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Beliggenhed

I mange år har Wien ejet det øverste sted i "livskvalitet" -rangementet udstedt af det internationale konsulentfirma Mercer. Sidste år var Wien også nummer 1 i rangeringen "Bedste byer til startups", og i år har den toppet placeringen "Verdens 10 grønneste byer". Campus WU ligger i hjertet af Wien lige ved siden af Prater-parken, en 6 km² grøn oase midt i byen. Campus WU kan prale af moderne arkitektur, mange kommunikative områder til udveksling af ideer og en række spisesteder. De unikke, farverige campusgrunde er næsten en lille by for sig selv. Med disse fordele er WU meget opmærksom internationalt.

Panoramic view of the Campus WU

Statistik

100 lande: et internationalt miljø

Wien tiltrækker mange internationale studerende, og WU er hjemsted for 23.000 studerende fra over 100 lande. WU kan også prale af et meget internationalt fakultet. Som studerende kan du drage fordel af den omfattende erfaring, som vores lærere har opnået på prestigefyldte universiteter over hele verden. Alt dette bidrager til det meget internationale miljø, som WU har at tilbyde.

250 partneruniversiteter: Et globalt netværk

Er du interesseret i at tilbringe et semester i udlandet, f.eks. i London eller Shanghai? WU's netværk af omkring 240 partneruniversiteter rundt om i verden giver vores bachelorstuderende mulighed for udveksling på Europas mest berømte universiteter, som Copenhagen Business School eller Bocconi University, samt højt profilerede skoler i Asien, Australien, Nord- og Sydamerika.

  Campus funktioner

  Støtte til karriere

  WU's ZBP Career Center tilbyder rådgivning og støtte til studerende for at hjælpe dem med at finde et attraktivt job og støtte deres karriereudvikling, allerede inden de er færdiguddannede. Hvert år opslår karrierecentret over 2.000 stillingsannoncer. Den fungerer som et pålideligt kontaktpunkt, der hjælper dig med dit første skridt mod din drømmekarriere. Med oprettelsen af WU Entrepreneurship Center har WU for nylig lagt særlig vægt på nystartede virksomheder og de attraktive karrieremuligheder, der er tilgængelige for iværksættere. Etableringen af centret viser tydeligt, at WU anerkender innovation og iværksætterånd som nøglekompetencer for fremtiden. WU Entrepreneurship Center er universitetets knudepunkt for alle studerende, der er interesserede i at starte deres egen virksomhed.

  En langsigtet forbindelse

  Alumner er en vigtig del af WU-fællesskabet. Gennem et internationalt netværk med knudepunkter rundt om i verden, netværksarrangementer, paneldiskussioner og en direkte linje til din alma mater - forbliver alumner i kontakt med WU hele livet igennem.

  Placering

  Wien har i mange år ligget i top på "på en rangliste over levestandard", som er udarbejdet af det internationale konsulentfirma Mercer. Sidste år var Wien også nummer 1 på "Best Cities for Startups" -ranglisten, og i år har Wien ligget øverst på "World's 10 Greenest Cities" -ranglisten. Campus WU ligger i hjertet af Wien, lige ved siden af Praterparken, en 6 km² stor grøn oase midt i byen. Campus WU byder på moderne arkitektur, mange kommunikationsområder til udveksling af idéer og et stort udvalg af spisesteder. Det unikke, farverige campusområde er næsten en lille by i sig selv. Med disse fordele tiltrækker WU sig stor international opmærksomhed.

   Ranglister

   Financial Times European Business School Ranking 2022

   I den seneste Financial Times European Business School Ranking placerede WU 43. ud af 95 førende europæiske business schools rangeret i år.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Vienna

    WU Wirtschaftsuniversität Wien Vienna University of Economics and Business

   Spørgsmål