Keystone logo
Wuhan University

Wuhan University

Wuhan University

Introduktion

Wuhan University (WHU) er et omfattende og centralt nationalt universitet direkte under administrationen af Undervisningsministeriet. Det er også et af universiteterne "211 Project" og "985 Project" med fuld støtte til konstruktion og udvikling fra Kinas centrale og lokale regering.

Historien om Wuhan University kan spores tilbage til Ziqiang Institute, som blev grundlagt i 1893 af Zhang Zhidong, den daværende guvernør i Hubei-provinsen og Hunan-provinsen i det sene Qing-dynasti. I udviklings- og evolutionsprocessen skiftede instituttet navn flere gange, før det endelig blev navngivet Wuhan National University i 1928. Det er et af de tidligste omfattende nationale universiteter i det moderne Kina. Ved udgangen af 1946 havde universitetet oprettet 6 colleges, colleges of liberal art, law, sciences, engineering, landbrug og medicin. I 2000 blev en sammenlægning af det tidligere Wuhan University , Wuhan University of Hydraulic and Electric Engineering, Wuhan Technical University of Surveying and Mapping og Hubei Medical University annonceret, som indvarslede en ny æra i sine 100-ulige år med udvikling.

I det sidste århundrede har Wuhan University bygget et elegant paladsarkitekturkompleks af primitiv enkelhed, der perfekt blander den østlige arkitektoniske stil med den vestlige. Det hædres som det "smukkeste universitet i Kina." Desuden koges Wuhan University hundredeårige humanistiske ophobning ned på dets kortfattede motto, det vil sige "Selvforbedring, udholdenhed, sandhedssøgning og innovation."

Siden oprettelsen har Wuhan University dyrket mere end 300 tusind professionelle talenter i forskellige erhverv, blandt hvilke der er over 100 medlemmer af det kinesiske videnskabsakademi og det kinesiske ingeniørakademi. De har ydet et stort bidrag til den nationale konstruktion og sociale fremskridt. De bemærkelsesværdige bedrifter fra Wuhan University har vundet sig et omfattende internationalt ry. I 1999 opførte den verdenskendte tidsskrift Science Wuhan University som en af de mest fremtrædende institutioner for videregående uddannelser i Kina.

Spirende er de internationale udvekslinger og samarbejde mellem Wuhan University i de senere år. Det har etableret et samarbejde med mere end 415 universiteter og forskningsinstitutter i over 45 lande og regioner.

Nu bestræber Wuhan University sig på at forme sig til et verdensomspændende omfattende forskningsuniversitet både nationalt og internationalt.

Placeringer

  • Wuhan

    Wuhan, Kina

    Spørgsmål