Keystone logo
© Warsaw University of Technology
Warsaw University of Technology

Warsaw University of Technology

Warsaw University of Technology

Onlinemøde for internationale kandidater

Slut dig til Teams den 16. maj 2024 (torsdag) kl. 14.00 (polsk tid)

Introduktion

Det er vores store fornøjelse at byde dig velkommen til Warsaw University of Technology ( WUT ) – et teknisk forskningsuniversitet med traditioner inden for uddannelse, der går tilbage til det 19. århundrede. Det er en fremsynet institution, hvor uddannelse af høj kvalitet møder forskning og innovation i verdensklasse.

Vores prioriteter er flerlagede studieprogrammer understøttet af avanceret videnskabelig forskning. Moderne uddannelser og en bred vifte af videnskabelige og forskningsmæssige værker, herunder partnerskaber med mange universiteter, forskningsinstitutioner og højteknologiske industrier, gør vores kandidater grundigt forberedte til det globale arbejdsmarked. Som svar på markedets krav tilbyder vi et spændende udvalg af professionelle og teknologiske programmer, som forbereder studerende til deres fremtidige karriere. WUT myndigheder og hele det videnskabelige personale gør deres bedste for at sætte de studerende i kendskab til opdateret viden og færdigheder, der er nyttige i nutidens verden.

WUT tilbyder programmer på B.Sc., M.Sc. og ph.d.-niveauer inden for mange teknologiområder.

Vores primære mål er at uddanne ansvarlige fagfolk, forpligtet til værdierne i det borgerlige liv, og at bidrage til udviklingen af forskning og innovation, som er drivkræfterne for fremskridt i samfundet i det 21. århundrede.

Vi er glade for og stolte over, at mange internationale studerende fra alle dele af verden har valgt vores universitet. Mens du studerer på WUT , er det også muligt at gennemføre en del af uddannelsen i udlandet ved at tilslutte sig en partnerinstitution i et eller to semestre. Vores universitet deltager aktivt i forskellige europæiske uddannelsesprogrammer, f.eks. Erasmus+, Erasmus Mundus, ATHENS og er en del af ENHANCE Alliance. Det er vores ambition at blive en seriøs partner i skabelsen af det europæiske område for videregående uddannelser. Derfor lægger vi stor vægt på at styrke internationale videnudvekslingsrelationer og stimulere forståelse, tolerance og respekt for forskellige ideer og kulturer.

Statistik

WUT i figurer

 • 20 fakulteter
 • Warsaw University of Technology Business School
 • Over 30 uddannelser på engelsk
 • Over 20.000 studerende
 • Over 1.800 internationale studerende
 • Over 800 ph.d.-studerende
 • Over 80 internationale ph.d.-studerende
 • Omkring 2.500 videnskabelige medarbejdere

  Stipendier og finansiering

  For information om stipendier til kandidatuddannelser, besøg venligst: Stipendier / Ressourcer / Hovedside - WUT Kontoret for internationale studerende (pw.edu.pl)

  Alumni Statistik

  Ranglister

  QS bedste universiteter efter fag 2022

  1. pladsen i Polen i følgende fag:

  - Arkitektur

  - Kemiteknik

  - Civil & Structural Engineering

  - Elektrisk & Elektronisk ingeniørarbejde

  - Maskinteknik

  - Materialevidenskab

  Mere info: Warsaw University of Technology i QS Ranking efter emne / Nyheder / Forside - Warsaw University of Technology (pw.edu.pl)

  Placeringer

  • Warsaw

   Politechniki Sq. 1

  Spørgsmål