Keystone logo
Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Introduktion

Xavier University School of Medicine (XUSOM) blev grundlagt i 2005 og er chartret af regeringen i Aruba med tilladelse fra Undervisningsministeriet til Aruba. Beliggende i Oranjestad, hovedstaden i Aruba, er Caribien medicinsk skolens elever er forsynet med en sikker og tryg atmosfære til at fokusere på deres studier. Som den største by i Aruba, kan Oranjestad nemt nås med direkte fly fra hele verden.

Vores amerikanske baserede kurser bliver undervist af fremtrædende læger fra USA, som er forpligtet til undervisning. The Caribbean medicinske skolens studerende til fakultetet forholdet 25 til 1, der giver de studerende med en individualiseret læringsmiljø. Alle laboratorier og undervisningslokaler har state of the art udstyr, herunder LCD projektorer, diagrammer og anatomi museer. Blødgjorte humane kadavere bruges til undervisning og dissektion. Anatomiske dissektioner udføres ved Dr. Horacio E. Oduber Hospital, det lokale hospital i Aruba.

Mange indkøbscentre, offentlige kontorer og fastfood restauranter ligger inden for gåafstand af den caribiske medicinske skole. Den tætte nærhed til den centrale busstation tillader studerendes nem adgang til alle dele af øen.

Campus selv er et nyrenoveret, moderne facilitet består af over 125.000 kvadratmeter. Hele anlægget har central air condition og er udstyret med trådløs teknologi overalt. Studerende er garanteret sikret adgang til campus på alle tidspunkter, da XUSOM har natten og weekend sikkerhedsofficerer på stedet. Campus omfatter en levende multikulturel atmosfære, hvor alle elever føler sig accepteret og komfortable.

Placeringer

  • Oranjestad

    Xavier University School of Medicine, Aruba Santa Helenastraat #23 , , Oranjestad

    Spørgsmål