Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introduktion

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) er et internationalt joint venture-universitet, der blev grundlagt af Xi'an Jiaotong University i Kina og University of Liverpool i England i 2006.

Universitetet tilbyder i øjeblikket ca. 90 gradsprogrammer inden for videnskab, teknik, forretning, økonomi, arkitektur, byplanlægning, sprog, kultur og alle undervises på engelsk undtagen generelle og grundlæggende kurser.

Undergraduate studerende tjener to grader: en XJTLU grad fra det kinesiske undervisningsministerium og en globalt anerkendt grad fra University of Liverpool. Postgraduate studerende modtager en University of Liverpool-grad, der er anerkendt af Undervisningsministeriet.

XJTLU er beliggende i Suzhou Industrial Park (SIP), Suzhou. Det er en af de mest udviklede byer i Kina. Suzhou Industrial Park, Kinas ækvivalent med Silicon Valley og et knudepunkt for global innovation, huser en stor klynge af Fortune 500-virksomheder, tværnationale virksomheder og F & U-centre, der ikke kun giver gunstige betingelser for XJTLU løbende udvikling, men også adskillige praktik- og jobmuligheder. til XJTLU studerende.

Forskning

XJTLU sigter mod at samle den bedste praksis fra dets overordnede universiteter, Xi'an Jiaotong University og University of Liverpool og stræber efter at være et førende forskningsstyret universitet, der kombinerer en stærk international profil med et usammenhængende engagement i den økonomiske og sociale udvikling af Suzhou, Jiangsu-provinsen og Kina.

XJTLU vil orientere sig mod anvendt forskning med det formål at forbedre Suzhou Industrial Parks forskningsinfrastruktur og få afgørende støtte fra den lokale regering. Universitetet er også godt placeret som en bro for det kinesisk-britiske forskningssamarbejde, der både tjener som en portal for forskningstalenter, der kommer ind i Kina og et udstillingsvindue for lokalt forskningspotentiale for hele verdenen.

Hvorfor studere ved XJTLU ?

Hos XJTLU finder du et internationalt samfund af elever i hjertet af Kinas igangværende økonomiske succeshistorie og muligheder, der ikke findes andre steder på Jorden.

Vores globale samfund bestående af mere end 13.000 bachelor- og postgraduate studerende (hvoraf 2.000 er registreret ved University of Liverpool) og 450 akademiske medarbejdere fra 50 lande vokser konstant og giver dig chancen for at skabe forbindelser med mennesker fra hele verden.

Alle vores uddannelser undervises 100 procent på engelsk med fokus på kritisk tænkning og uafhængig læring - de nødvendige færdigheder på arbejdspladsen. På XJTLU vil du blive undervist i at tilegne og skabe ny viden og anvende den i virkelige scenarier.

Find mere på http: // www. XJTLU .edu.cn / da / study-with-us / XJTLU / XJTLU -study-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 rekruttering

Kontakt os

Adresse: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, Kina

Placeringer

  • Suzhou

    Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park , 215123, Suzhou

    Spørgsmål