Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University MSc bæredygtig konstruktion
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MSc bæredygtig konstruktion

Suzhou, Kina

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MSc Sustainable Construction-programmet giver dig teknologisk avanceret viden, problemløsningskompetencer og en omfattende forståelse af de vigtigste aspekter af bæredygtighed inden for byggeri.

I løbet af dine studier vil du få en kritisk bevidsthed om aktuelle og fremtidige udfordringer forbundet med indblanding af bæredygtighedsstrategier og deres integration i anlægssektoren samt potentielle løsninger fra eksisterende og nye videnskabelige teknologier.

Programmet omfatter to semestre af underviste moduler, bedømt ved kurser og eksamen efterfulgt af en forskningsafhandling i dit tredje semester.

Programmet er akkrediteret af Det Blandede Bestyrelse af Moderatorer (JBM) som opfylder kravene til Yderligere læring for en chartret ingeniør (CEng), for kandidater, der allerede har erhvervet en delvis CEng-akkrediteret bachelor-grad.

Hvorfor skal jeg studere bæredygtig konstruktion på XJLTU?

 • Lær i et innovativt og multikulturelt miljø, der integrerer professionelt akkrediteret uddannelse med moderne træningspraksis, leveret i avancerede laboratoriefaciliteter og uddannelsesplatforme;
 • Få et tværfagligt perspektiv med moduler leveret af afdelingerne Civilingeniør, Arkitektur, Byplanlægning og Elektrisk og Elektronisk Ingeniørarbejde;
 • Kandidat med et program, der fokuserer på vækstindustrien for bæredygtig design og udvikling inden for civilingeniørbranchen;
 • Undersøg et pensum på avanceret niveau forbedret med praktiske anvendelser, specialiserede forskningsseminarer og industriel uddannelse;
 • Tjen et universitet i Liverpool-grad, der er anerkendt af det kinesiske uddannelsesministerium.

134953_pexels-photo-1487154.jpeg
Daniel Watson / pexels

Viden og færdigheder

Når du studerer fra MSc Sustainable Construction, vil du have:

 • uafhængige kritiske tænkningsevner, som er nøglen til udvikling af professionel teknisk indsigt;
 • en solid forståelse af de teoretiske aspekter af de nylige fremskridt inden for teknik, konstruktion og bæredygtighed;
 • viden om den nyeste bæredygtighedsteknologi og -strategier, og hvordan man anvender dem i bygningsdesign;
 • evnen til at arbejde i komplekse professionelle miljøer og finde innovative løsninger til tekniske problemer.

moduler

Obligatoriske moduler

 • Bæredygtig teknologi og byggematerialer
 • Bæredygtige dræningssystemer
 • Bæredygtig energi og miljø
 • Integration af energistrategier i design af bygninger
 • Bæredygtig teknik med træ
 • Avanceret simulering af bæredygtige strukturelle systemer
 • Miljøteknik og ledelsespraksis
 • Bæredygtige byplanlægningsstrategier
 • afhandling

Yderligere læringsaktiviteter

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er nødvendig for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester svarende til 200 timer pr. Semester. Deltidsprogrammer vil normalt kræve 100 til 150 timer pr. Semester.

"Dette kandidatuddannelse er fantastisk, med afdelingen, der leverer utrolige faciliteter, fremragende professorer og forskningsstyret undervisning i moderne bæredygtig konstruktion. Jeg har haft en uforglemmelig oplevelse og få venner fra hele verden. Dette vil virkelig hjælpe med at forbedre mit personlige liv og professionel karriere. "Janaynna Nayami DecarliStuderende, MSc Bæredygtig Konstruktion

Karriere

Kandidater fra dette program er godt forberedt på karrierer inden for miljøbyggeri og forvaltningssektorer, statslige reguleringsorganer og miljøkonsulentfirmaer. Kandidater finder videre beskæftigelse i stillinger som grøn infrastrukturingeniør, ingeniør for vandressourcer, byggepladsingeniør, miljøkonsulentingeniør og bæredygtig teknologiudvikler.

Programmet MSc Sustainable Construction kan bruges som videreuddannelse, det sidste element i uddannelsesgrundlaget for at være en chartret ingeniør (CEng).

Gebyrer

120.000 RMB for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Stipendier

Vi tilbyder et delvis indgangsstipendium på 30 eller 50 procent af det samlede studieafgift for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Din angivelse af interesse under online-programansøgningsprocessen og et stipendium ansøgningsbrev skal overvejes for et XJTLU masterstipendium.

Fuld stipendiemulighed for internationale studerende

Målet med dette stipendium er at skabe den næste generation af civilingeniørfagfolk, der understøtter infrastrukturudvikling, især gennem Belt and Road Initiative. Dette offentlige stipendium giver afkald på det fulde studieafgift og giver en grundlæggende opholdstillæg til støtte for studerende i løbet af 18-månedersprogrammet, inklusive gratis kinesiske sprogklasser.

Læs mere om denne MSc-stipendiemulighed

Adgangskrav

Undergraduate baggrund

Bachelor i civilingeniør eller i et beslægtet felt

Engelsk sprogkrav

IELTS 6.5 (5.5 i alle færdigheder) eller TOEFL 90 (21 i alle færdigheder) eller tilsvarende

Mindste adgangskrav

Minimumskrav til adgang til alle kandidatuddannelser:

Kina

 • 211 Projekt; Top 100 i 2020 Shanghai-rangering - 75 procent eller derover (Vægtet gennemsnit)
 • Ikke 211-projekt; Ikke-Top 100 i 2020 Shanghai ranking-80-85 procent eller derover (vægtet gennemsnitskarakter), afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai Rangering af de bedste kinesiske universiteter er underlagt årlig opdatering href = "https://www.shanghairanking.cn/rankings/bcur/202010

UK

 • Øvre anden klasse (2: 1) hædersbevisninger eller tilsvarende

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller
 • 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af din bacheloruddannelse.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret engelsk på gradeniveau, skal du fremlægge bevis for dit niveau af engelskfærdighed. Du skal normalt have en passende IELTS-, TOEFL-, PTE- eller tilsvarende score (test afsluttet tidligst 1. januar 2019) som angivet på hver programside.

Du er berettiget til en undtagelse fra kravet på engelsk, hvis et af følgende gælder for dig:

 • Du er statsborger i et flertal engelsktalende land: Antigua og Barbuda; Australien; Bahamas; Barbados; Belize; Canada; Dominica; Grenada; Guyana; Jamaica; New Zealand; St. Kitts og Nevis; St. Lucia; St. Vincent og Grenadinerne; Trinidad og Tobago; USA; UK.
 • Du har gennemført / gennemfører en grad i et flertal engelsktalende land (kinesiske joint venture-programmer er ikke inkluderet). Din grad tildeles tidligst den 1. januar 2019
 • Du har gennemført / gennemfører en grad, der er undervist og vurderet på engelsk (kinesiske joint venture-programmer er ikke inkluderet), og din grad tildeles tidligst den 1. januar 2019 med et engelsk færdighedsbrev udstedt af institutionen. Det engelske færdighedsbogstav skal: skrives og udskrives på institutionelle brevpapir; bærer den udstedende myndigheds forsegling / underskrift angiv, at din grad er blevet undervist og vurderet udelukkende på engelsk
 • Du har gennemført / gennemfører en grad fra et af nedenstående universiteter. Din grad tildeles tidligst 1. januar 2019: Xi'an Jiaotong-Liverpool University ; University of Nottingham Ningbo Kina; New York University Shanghai; Wenzhou-Kean University; Duke Kunshan University; Det kinesiske universitet i Hong Kong, Shenzhen; Beijing Normal University-HongKong Baptist University United International College (også kendt som UIC); Guangdong Technion-Israel Institute of Technology.

Hvis du savner de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men opfylder sprogkravene til det præ-sessionale engelskkursus (PSE) -kursus (inklusive minimumskomponentscorer eller ækvivalenter), kan du blive optaget på PSE-kurset underlagt Programdirektørs godkendelse. Efter vellykket tilmelding til PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU masters tilbudsbrev til 'Ubetinget' for engelsk niveau.

Indehavere af betingede tilbud

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere ved XJTLU . I princippet giver universitetet en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af et betinget tilbud.

Bemærk, at adgangskodetestens tidsplan snart vil være tilgængelig.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

XJTLU stræber efter at vedtage og overholde anerkendte internationale standarder for at give lige muligheder og retfærdighed i optagelsesprocessen og beslutningstagning. Vi vurderer hver ansøgning på individuelle fordele og i sammenligning med andre applikationer. Vi garanterer ikke at afgive et tilbud til alle ansøgere, der har opfyldt eller forudsiges at opfylde minimumskravene til adgang.

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsskema.

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , skal du besøge siden hvordan man ansøger .

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Science i bygningsydelse og bæredygtighed
  • Singapore, Singapore
 • MSc i bæredygtige lande og byer
  • Edinburgh, Det Forenede Kongerige
 • MSc Environmental Engineering and Sustainable Infrastructure
  • Stockholm, Sverige