Keystone logo
XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

Introduktion

Kig omkring. Lige udenfor vinduet er Qingdaos røde tage og skyskrabere; i afstanden, Mount Fu rammer kvarteret, der ligger i det internationale hjerte af byen. Du er i 石 老人 klasseværelset (Old Stone Man, et berømt Qingdao vartegn) på XMandarin: ren whiteboard, kinesisk kalligrafi på væggen og et tikkende ur. Det er på tide at lære kinesisk.

118468_cropped-b01f06a8-1b5c-42de-9e67-c6832e792f4b11.jpg

De to vigtigste ting i enhver sprogklasse er den studerende og læreren. Alle vores lærere er udvalgt efter deres erfaring, professionalisme og evne. Vi kræver, at vores lærere taler standard Putonghua (普通话, officiel mandarin kinesisk) og engelsk, har mindst en bachelorgrad og 3000 timers undervisningserfaring. Selv i begynderklassen er mindst halvdelen af klassen på kinesisk, for at forberede eleverne til kinesernes hav derude. Vores lærere er fremragende, fordi vi ved, at du har brug for en god lærer til at gøre læring Mandarin så let, sjovt og glat som muligt.

Team picture

Vores studerende kommer fra over 50 lande til at leve, lege, arbejde og studere kinesere i Qingdao. Vores skole har et virkelig internationalt fællesskab af alle slags elever: Vi har deltids sprogkurser, intensive kinesiske studiekurser, HSK testpræparater, business kinesiske klasser og sommerkurser. Mangfoldighed og fleksibilitet er vores styrker, med ressourcer til at hjælpe udlændinge med at forstå det kinesiske sociale, forretningsmæssige og politiske miljø samt regler og skikke.

Students

Velkommen til Central International Plaza, en 29-etagers blå bygning i et skyscrapers kvarter. Ned 20 etager under klasseværelserne, indtast Qingdaos internationale centrum. Inden for 5 minutters gang kan du finde 2 indkøbscentre, flere danse en yoga studios, bagerier, frisører, te og kaffe butikker og omkring et dusin vestlige restauranter, for ikke at nævne fremragende koreansk og japansk mad og selvfølgelig kinesisk mad. Inden for en 15 minutters gåtur er nogle af Qingdaos mest populære barer og klubber, havet (og dejlige Marina City), biografer og andet dejligt attraktivt sted at nyde din aften.

Vi har nem adgang med bus, taxa og endnu bedre metro: D

Vores skole er 20 år, og i årenes løb har vi udviklet et fremragende ry og et stort netværk af ressourcer ud over vores unikke fleksible læreplanudvikling. Vores elever har adgang til hyppige ekstracurricular events som kinesisk KTV (karaoke), dumpling making parties, maleri, strandfester, grill, bjergvandringer, ture til den gamle bydel ...

Placeringer

  • Qingdao

    Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs), , Qingdao

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål