Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Introduktion

På vores universitet tilbyder vi 4 forskellige bacheloruddannelser (Digital Business, Digital Marketing og sociale medier, Coding and Software Engineering, Data Science) fuldt undervist på engelsk. Gennem vores Karriereteam, Industry Networking Events, TedEx Talks, Industry Partnerships og Career Day Events, er vores mål at udvikle talenter, der kan optages i digitaliserings- og teknologiindustrien gennem praktikophold, fuldtidsjob og iværksætteri. Vi tilbyder finansieringsmuligheder for tyskere og europæere med vores finansieringspartner "Chancen EG".

En ny tid har brug for et nyt universitet

Hvis digitalisering og innovative teknologier ændrer vores samfund, hvis fremtidens arbejde afhænger af nye digitale kompetencer, og hvis hele sektorer af økonomien er i opbrud – burde vores uddannelsessystem så ikke også ændre sig og give svar?

Det synes vi

XU Exponential University nær Berlin er Tysklands første universitet, der udelukkende fokuserer på digitalisering og teknologi. Hos Studio Five i Studio Babelsbergs lokaler i Potsdam har vi skabt et sted, der fokuserer specifikt på uddannelse, promovering og netværk af fremtidige helte* af digitale forandringer. Vores universitet i Potsdam er det perfekte sted for dig!

XU Exponential University Potsdam

Studér et sted, hvor revolutionære ideer bliver til innovationer.

Enhver innovation er baseret på en banebrydende idé. Men en idé er kun rigtig god, hvis den bliver gennemført. Det er præcis, hvad vores universitet nær Berlin handler om: at udvikle nye ideer til morgendagens innovationer. Idéer, som vi ønsker at sætte i gang sammen med dig.

Læring gennem interaktion

Frontal undervisning er forældet: Vi er afhængige af interaktive oplevelser og fleksible læringsindstillinger i små grupper – også uden for foredragssalen. At studere på XU i Potsdam betyder praktisk projektarbejde, eksperimentering og prototyping.

Byg relationer

Vores globale ekspertnetværk støtter dig på din vej til succes: På vores universitet nær Berlin vil du blive undervist af førende praktikere* fra erhvervslivet og nystartede virksomheder samt de bedste hjerner inden for teknologi, forretning og forskning.

At skabe perspektiver

Viden er magt: Hos XU i Potsdam vil du samle praktisk erfaring og få adgang til aktuel markedsviden fra eksperter – første hånd. Så du får alt, hvad du har brug for til din digitale fremtid – og til at omsætte dine revolutionerende ideer til virkelighed.

Vi er officielt anerkendt

XU Exponential University of Applied Sciences blev officielt anerkendt af Ministeriet for Videnskab, Forskning og Kultur i delstaten Brandenburg i 2018. Akkrediteringen blev udført af Central Evaluation and Accreditation Agency (ZEvA), som bekræftede udviklingen af bæredygtige og innovative uddannelser til universitetet som en del af akkrediteringsprocessen.

Hvordan du kan få glæde af vores innovative, digitale undervisningstilbud

Uanset om det er kommunikation, produktion, handel eller arbejdsverdenen: Den digitale transformation er ankommet næsten overalt. Kun universiteterne og gymnasierne følger kun tøvende denne udvikling. Der er stadig ringe bevidsthed om digitale forandringer, behovet for livslang læring og digital færdighed. Konsekvensen af denne manglende vilje til forandring og manglende tekniske ressourcer er et undervisningstilbud, der ikke længere er tidssvarende.

Vi gør tingene anderledes.

Som universitet for digitalisering ser vi det som vores opgave at genopfinde os selv igen og igen. Vi tilbyder dig ikke kun en læreplads med fast uddannelse – vi ruster dig også bedst muligt til de forskellige udfordringer inden for teknologi, erhvervsliv og forskning. På XU Exponential University nær Berlin får du adgang til global viden og chancen for at videreuddanne dig – interaktivt og praktisk.

Placeringer

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Tyskland

    Spørgsmål