Keystone logo
Yale University Yale College

Yale University Yale College

Yale University Yale College

Introduktion

Yale College tilbyder en liberal kunstuddannelse, der har til formål at dyrke et bredt informeret, stærkt disciplineret intellekt uden på forhånd at specificere, hvordan intellektet vil blive brugt. En sådan tilgang til læring betragter college som en udforskningsfase, et sted for udøvelse af nysgerrighed og en mulighed for at opdage nye interesser og evner.

Kollegiet søger ikke primært at uddanne studerende i oplysningerne om en given karriere, selvom nogle studerende måske vælger at modtage mere af denne forberedelse end andre. I stedet er dets hovedmål at indgyde viden og færdigheder, som studerende kan bringe i det arbejde, de til sidst vælger.

Denne uddannelsesfilosofi svarer til den, der blev udtrykt i Yale-rapporten fra 1828, der skelner mellem "at udvide [sindets] kræfter og at opbevare den med viden." Det er vigtigt at tilegne sig fakta, men at lære at tænke kritisk og kreativt på en række forskellige måder har forrang.

En detaljeret forklaring af de akademiske og administrative oplysninger om undervisningsplanen findes i Yale College Programs of Study (YCPS).

Placeringer

  • New Haven

    New Haven, USA

    Programmer

      Spørgsmål