Keystone logo
Yamaguchi University

Yamaguchi University

Yamaguchi University

Introduktion

Yamaguchi University er det tredje ældste nationale omfattende universitet i Japan, der sporer sine rødder tilbage til Yamaguchi Kodo, en privatskole etableret i 1815. Det fejrede sit 200 -års jubilæum i 2015. Lokalområdet har stadig ånden i Meiji Restoration og universitetet udfordrer sig selv til at stå op i verden. Disse værdier afspejles i universitetets motto: ”Opdag det. Nær det. Indse det. Et sted med visdom. ” Universitetsadministrationen arbejder på at tilpasse sig tidens krav og konstant forfølge innovation, mens den arbejder på at udvikle menneskelige ressourcer og levere uddannelse og forskning, der vil bidrage til lokalsamfundet såvel som det internationale samfund.

Engagementet for fremskridt og innovation er tydeligt i mange af de seneste ændringer på universitetet. I april 2015 blev der oprettet et fakultet for globale og videnskabelige studier. Dette nye fakultet er blevet en kraft for globalisering på hele campus, og anerkendte betydningen af denne globalisering, bød 100 internationale udvekslingsstuderende velkommen til fakultetet i oktober 2016. I april 2016 startede Graduate School of Technology and Sciences for Innovation med et mål at tilskynde til omfattende, innovativ uddannelse og forskning inden for videnskab, teknik og landbrug til at videreudvikle kandidatuddannelse inden for videnskaberne.

Yamaguchi University arbejder i øjeblikket mod en diversificeret campus, så de internationale studerende og forskere, der samles her fra hele verden, kan have det bedst mulige miljø for deres studier. I april 2011 bød vi en international studenterrådgiver velkommen på campus, og på grundlag af denne støtte til vores internationale studerende startede vi et tutorsystem, hvor andre studerende også kan hjælpe med at yde både personlig og akademisk støtte til dem, der studerer i udlandet i Yamaguchi. I 2016 startede universitetet Yamaguchi University Fund som en del af en fejring af 200 års historie. Denne fond har givet mulighed for yderligere fremskridt med at yde støtte til internationale studerende. Vi på Yamaguchi University ønsker, at de studerende og forskere, der kommer for at studere hos os, skal tænke på Yamaguchi som et andet hjem og være virkelig glade for, at de kom hertil, og vi vil fortsætte med at forbedre vores universitet og supportsystem for at gøre dette muligt.

Selvom nogle måske ikke forstår appellen fra Yamaguchi University fordi vi ikke er i et stort byområde som Tokyo eller Osaka, er vi stolte over at kunne tilbyde et fredeligt og sikkert miljø, uddannelse og forskning af høj kvalitet og et velafrundet støttesystem, der muliggør studerende til at studere til deres fulde potentiale. Vi inviterer dig til at komme for at forfølge dine drømme på Yamaguchi University . Som præsident for Yamaguchi University og som alumnus ser jeg frem til at se ambitiøse studerende samarbejde og skabe en lys ny fremtid sammen.

Placeringer

Placeringer
  • Yamaguchi

    Yamaguchi, Japan

    Spørgsmål