Keystone logo
© Penn State Great Valley
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Introduktion

Mission og historie

På Wurzweiler School of Social Work afspejles vores mission af vores historie. Vi åbnede vores døre på Yeshiva University i 1957 som USA's eneste kandidatskole for socialt arbejde under jødisk regi i et universitetsmiljø.

Gennem vores historie og med fuld støtte fra universitetet har vi nået ud til en stadigt bredere valgkreds. Selvom vi startede som en skole for socialt arbejde for gruppearbejdere, hvilket afspejlede behovet for jødiske kommunale agenturer for personale, der var velforberedte i denne disciplin, bevægede vi os hurtigt for at tilbyde hele sagsbehandlingssekvensen.

I 1974 lancerede vi med hjælp fra et demonstrationsbevilling fra Federation of Jewish Philanthropies of New York sekvensen for samfundssocialt arbejde. Dette blev en integreret del af Wurzweilers faste tilbud, med kurser i administration og forskning specielt designet til vores studerende.

I 1984 blev læseplanen omorganiseret for at imødekomme nye behov på området og for at gøre det muligt for vores studerende at blive mere fortrolige med computere i sociale serviceorganer, mens yderligere ændringer afspejlede udviklende akkrediteringsstandarder.

Vi påbegyndte ph.d.-studier i social velfærd i 1966 og tildelte graden DSW, Doctor of Social Welfare. I april 2000, efter et intensivt selvstudie og ekstern gennemgang, godkendte New York State Department of Education at ændre gradsbetegnelsen til PhD, Doctor of Philosophy in Social Welfare.

Vi fejrede vores gyldne jubilæum med en stor akademisk konference i New York City i 2007, og vores akkreditering af Kommissionen for akkreditering af Council on Social Work Education blev for nylig bekræftet til juni 2025.

Ved første øjekast

  • Små, personlige klasser giver koncepter til at omsætte teori i praksis.
  • Fakultet, der er eksperter på deres område og akademisk personale, der tilbyder vejledning.
  • Fleksibilitet i formatet fra fuld tid til deltid og bekvemme undervisningstider i løbet af ugen og søndage.

Gør din passion til en karriere

Vores instruktører og akademiske medarbejdere er forpligtet til at fremme et inkluderende fællesskab af læring, engagement og netværk. Kandidater fra vores programmer finder sig selv i karrierer på tværs af skoler, non-profitorganisationer, hospitaler, samfundsorganisationer, privat praksis og meget mere.

Studenterklæringer

Placeringer

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Spørgsmål