Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
York College Online

York College Online

York College Online

Introduktion

Missionen for York College er at omdanne liv ved Kristus-centreret uddannelse og til at udstyre de studerende for livslang tjeneste for Gud, familie og samfund.

Værdier Transform

York College eksisterer for at støtte Guds transformerende arbejde i livet for mennesker. Læseplaner og co-læseplanerne programmer og erfaringer til hensigt at føre hele samfundet til et positivt udtryk for åndelige værdier.

Uddanne

Akademisk opdagelse er en Gud-ære bestræbelse karakteriseret ved udøvelse af sandheden og undersøgelse i forbindelse med intellektuelle discipliner. Den ansvarlige håndtering af akademisk frihed giver kristne lærde muligheder for at udforske både en mangfoldig verden og deres tro.

Udstyre

Et hurtigt skiftende faglige, sociale og teknologiske miljø dikterer, at hver elev opfordres til at anvende kritisk tænkning og viden integration færdigheder, og vurdere skiftende omstændigheder i forbindelse med tro.

Tjene

Service er det middel, hvorved Guds folk lever deres tro. Kristus kalder os til livet for tjeneste udtrykt ved tro, både lokalt og globalt, som vi reagerer på muligheder for andres behov.

Mål

Studerende vil:

med vilje bringes ansigt til ansigt med Jesus og hans lære, og dermed tilskynde til en omdannelse til hans lignelse. (Transformation) opnå en institutionel standard for skriftlig og mundtlig kommunikation, der understøtter succes i en række forskellige indstillinger. (uddanne) blive introduceret til integrationen af ​​viden gennem traditionerne i overensstemmelse med en liberal kunst uddannelse. (uddanne) være udstyret til at blive livslang lærende. (udstyre) erfaring løbende engagement i service-muligheder (campus-baseret, lokalt, regionalt og globalt) og regelmæssig deltagelse i organisationer og aktiviteter, der direkte relaterer til deres valgte akademisk disciplin og karrieremål. (tjene)

Placeringer

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Programmer

Spørgsmål