Keystone logo
© © Yuan Ze University
Yuan Ze University

Yuan Ze University

Yuan Ze University

Introduktion

Yuan Ze University etableret i 1989 og kan være ungt efter traditionelle standarder, men alligevel er det blevet anerkendt som en model for nyopståede universiteter inden for den korteste periode. Som det første og eneste universitet, der vandt National Quality Award i 2003, modtog Yuan Ze en pris fra Undervisningsministeriet for Teaching Excellence Project i 2005. Efterfølgende er det blevet udpeget af MOE som et af de 12 bedste universiteter i Taiwan, modtaget en pris for "Aim for the Top University and Elite Research Center Development Project" siden 2005. Yuan Ze er blevet et vidunder af videregående uddannelser i Taiwan med den højeste ære inden for undervisning, forskning og administration.

Yuan Ze prioriterer eleverne inden for undervisning og rådgivning og understreger uddannelse i både kreativitet og etik. Desuden er vi aktive i landets banebrydende "Classics 50 Reading Project", "YeSir Mentorship Program" og promoverer alle former for aktiviteter, der vil berige elevernes udenforfaglige studier. Grundlagt af Far Eastern Group, har vi etableret tætte forbindelser med alle dets datterselskaber for at danne en industriel og akademisk alliance. Praktikplanen for både indenlandske og internationale studerende kan realiseres fuldt ud gennem et sådant netværk. Baseret på den unikke niche, Yuan Ze har skabt, giver vi merværdi til studerende og fakultetsmedlemmer og forventer, at vi er benchmarkuniversitetet i industri-akademisk samarbejde.

Hovedtemaet for universitetets udviklingsstrategi lægger vægt på differentiering og internationalisering. Gennem differentiering i pensumdesign og forskning vil vi skabe vores kendetegn og mærke; ved rekruttering af fremragende udenlandske fakulteter og potentielle internationale studerende med tilbud om fordelagtige pakker og stipendier/stipendier. Det internationale sprog- og kulturcenter tilbyder mandarin- og kulturprogrammer til internationale studerende; er vært for forskellige kulturelle aktiviteter; og fremmer kulturel udveksling på campus.

Som det yngste og mest energiske universitet på Taiwans bedste universiteter vil vi fortsat udnytte vores konkurrencemæssige fordele fuldt ud af "innovation", "kvalitet" og "fleksibilitet". Vi giver et udfordrende miljø for eleverne til at nyde at lære, udvikle deres potentialer og overgå sig selv; for fakultetet til at dedikere sig til at inspirere og vejlede deres studerende og jagten på sandhed og akademisk ekspertise; og for personalet at fremme servicekvaliteten og opfylde personlig vækst.

Statistik

I øjeblikket har Yuan Ze fem colleges, herunder Colleges of Engineering, Informatics, Management, Humanities and Social Sciences, og Electrical and Communications Engineering. Der er over 9.000 studerende med et 2:1-forhold mellem bachelor- og kandidatstuderende på campus. Målet er at huse nøgleforskningscentre i Taiwan, vores brændselscellecenter og kommunikationsforskningscentre har integreret alle ressourcer og rekrutteret talenter i alle ingeniørrelaterede afdelinger på Yuan Ze gennem støtte fra Top Universities Project. Med disse to centres succes sætter Yuan Ze også stort fokus på at fremme den overordnede undervisnings- og forskningskapacitet. College of Management har etableret det første EMBA-program i Taiwan, og alle kurserne i Graduate School of Management gennemføres på engelsk for yderligere at forbinde vores studerende til den internationale markedsplads. College of Informatics er det første kollegium i Taiwan, der har vedtaget information som kernen i sin undervisning og forskning. Den lægger vægt på praktisk erfaring med integrationen mellem teknologi og samfundsfag. College of Humanities and Social Sciences arbejder tæt sammen med vores College of General Studies for at fremme undervisning og forskning inden for humaniora, almen uddannelse og etik.

  Campus funktioner

   Indlæggelser

   Nødvendige dokumenter

   • Fotokopi af eksamensbevis (på engelsk eller kinesisk). Skal vise den grad, du har opnået på det tidligere universitet/institution.
   • Fotokopi af transskription (på engelsk eller kinesisk). Hvert udskrift skal give en år-for-år-oversigt over alle kurser. Angiv også udskriften af din nuværende skole, hvis du ansøger om overførsel.
   • To anbefalingsbreve
   • Genoptag
   • Erklæring om formål
   • Billeder i passtørrelse (taget inden for de sidste seks måneder og på en hvid baggrund)
   • Officiel resultatrapport for en engelsk færdighedstest, såsom TOEFL/TOEIC/IELTS/Cambridge ESOL/GEPT/CSEPT eller Engelsk Medium Instruction Certificate
   • Officiel scorerapport for en kinesisk færdighedstest (TOCFL/HSK) (påkrævet for ansøgere fra Institut for kinesisk sprogvidenskab og litteratur)
   • Portfolio (påkrævet for Institut for Informationskommunikation og Institut for Kunst og Design ansøgere)
   • Regnskab med mindst 4.000 USD

   Alle påkrævede ansøgningsskemaer og relevante dokumenter skal udfyldes inden ovenstående frister. Ansøgninger, der er ufuldstændige eller modtaget efter deadline, vil IKKE blive accepteret. Ansøgere skal påtage sig det fulde ansvar for en afvist ansøgning.

   Visumkrav

   VISUM TIL STUDENTER I UDDANNELSER

   Hvis du skal studere i Taiwan for en uddannelse, som er mere end 6 måneder, skal du ansøge om et Resident Visa.

   Der er 2 måder, du kan ansøge om Resident Visa på:

   1. Hvis du blev optaget af et taiwansk universitet til en uddannelse, skulle du kontakte den nærmeste taiwanske ambassade, konsulat eller repræsentationskontor.
   2. Hvis du allerede har opholdt dig i Taiwan med et besøgsvisum og er kvalificeret til at ansøge om et Resident Visa, kan du gå til Bureau of Consular Affairs for at få ansøgning.


   Nødvendige dokumenter

   For at ansøge om et Resident Visa skal du bruge følgende dokumenter

   Ingen.

   Krav

   Beskrivelse

   1

   Ansøgningsskema

   Udfyld ansøgningsskemaet online

   2

   Pas
   (original og fotokopi)

   Gælder i 6 måneder med blanke sider

   3

   2 pas-størrelse fotos

   Farvebilleder med hvid baggrund taget inden for 6 måneder

   4

   Sundhedscertifikat

   Udstedt inden for 3 måneder af et af de udpegede hospitaler
   Eller tjek hjemmesiden for Centers for Disease Control

   5

   Adgangstilladelse eller indskrivningsbevis
   (original og fotokopi)

   Adgangstilladelse eller indskrivningsbevis med registreringsregistrering udstedt fra det universitet, du skal på

   6

   Diplom og karakterudskrift af din højeste uddannelse
   (original og fotokopi)

   Udstedt af den skole, du tidligere har studeret

   7

   Finansieringsoversigt

   Kontoudtog eller registrering af overførsler mv.

   Stipendier og finansiering

   At studere på universitetet kræver, at du betaler for din undervisning og dækker dine leveomkostninger. Der er dog økonomisk støtte. For at belønne enestående præstationer og for at sikre, at frygt for finansiering ikke forhindrer potentielle internationale studerende fra at overveje at studere ved Yuan Ze University , er vi glade for at tilbyde en række stipendier til internationale studerende.

   Stipendierne vist som nedenfor er kun for internationale studerende, der søger om optagelse i overensstemmelse med Undervisningsministeriets regler for internationale studerende, der foretager studier i Taiwan.

   Bemærk venligst, at YZU kun yder assistance og konsultation til ansøgningen af YZU Scholarship, ICDF Scholarship og Elite Scholarship

   YZU-stipendium

   Gældende grad og varighed: Bachelor 8 semestre (4 år), Master 4 semestre (2 år), Ph.D. 8 semester (4 år)

   Stipendier:

   • Frafald af undervisning (20%-100%), diverse gebyr og kreditgebyrfritagelse [forkortet til Tuition Waiver]
   • stipendium

   Kort beskrivelse af betingelser for ansøgning:

   Nye studerende:

   • YZU-stipendieansøgning og gradansøgning udføres sammen. Der kræves ingen yderligere ansøgningsdokumenter eller separat ansøgningssystem.
   • YZU-stipendium er et meritbaseret stipendium. Ansøgere vil blive vurderet af bedømmelsesudvalget baseret på de dokumenter, der er indsendt i YZU online ansøgningssystem.
   • Udvalgets beslutning er endelig. Spørgsmål eller forhandlinger vedrørende beslutningerne besvares ikke.

   Eksisterende studerende:

   Global Affairs Office vil annoncere fornyelsen/ansøgningen om YZU-stipendium hvert semester via YZU S-mail. Studerende, der er berettiget til fornyelse/ansøgning SKAL ansøge om YZU-stipendium hvert akademisk semester. Studerende, der undlod at ansøge inden for den angivne frist, vil miste deres stipendium.

   * Studerende skal opfylde alle betingelser for ansøgning angivet i Yuan Ze University Regulations for etablering af stipendium for udenlandske studerende. Ovenstående tabel er kun en kort beskrivelse til reference.

   MOE Taiwan-stipendium

   Gældende grad og varighed: Bachelor 4 år, Master 2 år, Ph.D. 4 år

   Stipendier:

   Bachelor: Undervisningsfritagelse op til NTD 40.000 + månedligt stipendium NTD 15.000/måned

   Master og Ph.D.: Undervisningsfritagelse op til NTD 40.000 + månedligt stipendium NTD 20.000/måned

   *MOE betaler op til NTD 40.000 hvert semester for hver modtagers godkendte undervisning og diverse udgifter. Det resterende beløb betales af universitetet. Dog skal forsikringsgebyret og kollegieafgiften betales af studerende

   MOFA Taiwan-stipendium

   Gældende grad og varighed: Bachelor 4 år, Master 2 år, Ph.D. 4 år

   Stipendier: Månedligt stipendium NTD 30.000/måned + Flybilletter på økonomiklasse tur-retur

   MEST Taiwan-stipendium

   Gældende grad og varighed: Master 2 år, Ph.D. 3 år

   Stipendier: Månedligt stipendium NTD 30.000/måned

   TaiwanICDF-stipendium

   Nationalitetsbegrænsning: Liste over lande, der er berettiget til TaiwanICDF-stipendium

   Grad og varighed: Master 2 år

   Stipendier: Rundrejse flybilletter på økonomiklasse+ Bolig (YZU sovesal)+ Undervisningsgebyrer+ Kreditgebyrer+ Forsikring+ Lærebogsomkostninger+ Månedlig godtgørelse NTD 12.000/måned

   Program tilgængeligt i YZU tilgængeligt for TaiwanICDF-stipendium: Internationalt kandidatprogram i industriel teknik og ledelse

   Elitestipendieprogram

   Statusbegrænsning: Nuværende underviser fra Sydøstasien, der forfølger en kandidatgrad eller ph.d. i Taiwan.

   Grad og varighed: Master 2 år, ph.d. 3 år

   Stipendier: Månedligt stipendium NTD 25.000/måned

   Ranglister

   Verdensuniversitetsrangeringer 2021 Young University Rankings 2021 Asia University Rankings 2021 CWUR verdensrang National rang
   1001-1200 351-400 351-400 1462 28

   Akkrediteringer

   AACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • 135號

    Taoyuan, Zhongli, 320, 135號

    Spørgsmål