Keystone logo
Yunnan University Of Finance &  Economics

Yunnan University Of Finance & Economics

Yunnan University Of Finance &  Economics

Introduktion

Ikke alle unge i Kina får mulighed for at nyde college-livet. For hver 100 unge er der i dag kun omkring 20 af dem, der er heldige nok til at træde ind på universitetets campus.

Ikke desto mindre kan ikke alle universitetsstuderende gennemføre deres uddannelse og sætte deres spor som andre på universitetet. Mens studerende lever deres universitetsliv ved at træffe et valg, plejer kollegiet selektivt også sine studerende. Vi håber, at de, der valgte Yunnan University of Finance and Economics (YUFE), er dem med en vision for fremtiden og ambitionen om at realisere det. Men alligevel vil vi ikke benægte, at utilitaristisk tænkning spiller en vigtig rolle, når vi vælger et universitet. For eksempel kan nogle af dine slægtninge eller venner overtale dig til at tilmelde dig YUFE for dets gennemførlighed, og måske er det virkelig en af vores styrker: den effektive viden- og færdighedstræning, som universitetet tilbyder, kan bidrage meget til din personlige udvikling i fremtid. Imidlertid er den hjælp, det giver til ens samlede udvikling, begrænset. Hvad vi agter at undervise vores studerende er bekymringer om samfundet, om sig selv, om andre og også en professionel og pragmatisk ånd, så de kan få en sund personlighed, mentalitet og fysik samt de færdigheder og viden, der kræves i det moderne verden. Og når vores studerende forlader universitetet, vil de være i stand til aktivt at spille deres roller på forskellige områder og bidrage til samfundet, mens de bygger deres egen karriere.

Det er svært at mestre al den viden og færdigheder, og endnu sværere at kende sandheden i livet. Selvom YUFE kan skabe et gunstigt miljø for at studere, er vi stadig ikke i stand til at realisere hver studerendes drøm. Det, vi tilbyder, er en mulighed for at vokse for tusinder af unge mennesker, da de designer og bygger deres egne "motorer" til langsigtet vækst.

Og det er essensen af college-livet. Vi håber inderligt, at du holder fast ved dette, når du vælger YUFE og tænker uafhængigt for at håndtere forholdet mellem universitet og personlig udvikling. Hvis du kan gøre det, så tror vi, at YUFE vil være et virkelig værdifuldt valg i dit liv, og du vil få et meningsfuldt og frugtbart college-liv.

Placeringer

  • Chuxiong Yi Autonomous Prefecture

    Cai Jia Xiang,85, , Chuxiong Yi Autonomous Prefecture

    Spørgsmål