Keystone logo
Zhengzhou University Of Light Industry

Zhengzhou University Of Light Industry

Zhengzhou University Of Light Industry

Introduktion

Grundlagt i 1977 blev ZZULI oprindeligt administreret af ministeriet for let industri og blev overført til Henan-provinsen som en institution, der blev administreret af de centrale og lokale myndigheder i 1998. I øjeblikket har det udviklet sig til et tværfagligt ingeniørfokuseret universitet, der fremmer koordineret udvikling af andre discipliner såsom videnskab, liberal kunst, økonomi, ledelse, jura og pædagogik.

Siden den dag, det blev oprettet, har vi fastholdt den pædagogiske filosofi om at "sætte studerende først, dedikeret til læring, forbedre kvaliteten af undervisningen og tjene samfundet." Som et resultat af 40 års hårdt arbejde består ZZULI i øjeblikket af 23 colleges eller afdelinger, der tilbyder 65 bacheloruddannelser, 60 masterprogrammer. På nuværende tidspunkt har tilmeldingen af studerende oversteget 22.509, hvilket inkluderer studerende og kandidater.

Og vi har udvidet vores fokus fra Henan-provinsen til at blive et virkelig globalt universitet. ZZULI har udviklet et omfattende samarbejde med snesevis af universiteter fra USA, Storbritannien, Japan, Australien, Canada og Korea.

Og det var i året 2008, at den nye campus blev taget i brug, hvilket markerer en ny fase af campusbygningen.

Placeringer

  • Zhengzhou

    Ke Xue Da Dao,166, , Zhengzhou

    Spørgsmål