Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Introduktion

Placering

Du finder Zuyd University of Applied Sciences i den sydligste del af Holland, klemt inde mellem Tyskland og Belgien. Oplev denne korsvej af lande, kulturer og sprog, hvor en international og dynamisk læringsmiljø venter. De europæiske hovedstæder Amsterdam, Bruxelles, London og Paris er lige uden for døren.

Enestående uddannelse

Hos Zuyd, kan du se frem til at få din internationale karriere ud til en god start. Du vil modtage fremragende uddannelse for en højtstående eller ledende stilling. Zuyd projekt-baseret læring metode giver dig mulighed for at arbejde i små grupper af ikke mere end 15 elever, støttet af en vejleder. Denne metode opfordrer dig til at deltage aktivt i gruppediskussioner og der kan forbedre din problemløsning færdigheder.

Mindre og personlig

Zuyd tilbyder dig en mindre, intime læringsmiljø med alle fordelene ved en større institution. På trods af at en af ​​de største UAS er i landet, alle af Zuyd fakulteter er relativt små, stramme sammentømret samfund, hvor du finder en personlig og indbydende atmosfære. Forelæsninger er interaktive, med plads til personlig vejledning samt frihed til at udvikle sig til en dygtig og kreativ professionel.

Placeringer

Placeringer
  • Maastricht

    Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

    Spørgsmål