Keystone logo

4 MA Programmer i Humaniora Teologi Abrahamitiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Abrahamitiske studier
Studieområde
  • Humaniora (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

MA Programmer i Humaniora Teologi Abrahamitiske studier

En MA eller Master of Arts, er en kandidatgrad tildeles studerende, der gennemfører en læseplan af avancerede kurser. Det kan være en terminal grad i sig selv, eller den kan forberede modtagere doktorafhandling-niveau undersøgelse.

Hvad er en MA i abrahamitiske Studies? En MA i abrahamitiske Studies er en grad, der inkorporerer studiet af religioner som jødedom, islam og kristendom indenfor globale og historiske perspektiver. Studerende, der studerede emner som filosofi, globale undersøgelser og religion, mens du tjener deres bachelor-grad kan være velegnet til denne kandidatgrad. Da mange af de undersøgte vil være på arabisk eller hebraisk tekster, vil du sandsynligvis være forpligtet til at tage kurser i en eller begge af disse sprog, og resten af ​​dine kurser vil sandsynligvis fokusere på at studere forskellige religiøse dokumenter.

Nogle studerende forfølger en MA i abrahamitiske Studies til at supplere en grad i teologi eller guddommelighed og forfølge prædike.Graden kan også kvalificere dig til at undervise klasser på religion på high school eller college-niveau. Den tilbundsgående viden studerende gevinst fra programmet vil være en fordel i en lang række applikationer.

Omkostningerne ved en MA kan være større end prisen på bachelor kursusaktiviteter, men det vil stadig varierer meget afhængigt af det program, du vælger. Henvendelse til indlæggelser kontor på skolen, du søger på, er den bedste måde at få præcise oplysninger om undervisning.

En MA i abrahamitiske Undersøgelser kan give dig de færdigheder og viden til at anvende din specialisering gennem en doktorgrad program eller et job i området. Perspektiver Jobs inkluderer ministerium, akademikere, skrivning og forskning. Hvis du er i stand til at mestre hebraisk eller arabisk i løbet af programmet, kan det give dig endnu mere lovende muligheder.

Der kan være på deltid eller online muligheder for nogle MA i Abrahams Studies programmer.Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.