Keystone logo

12 MA Programmer i Administrationsstudier Administrative studier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Administrationsstudier
  • Administrative studier
Studieområde
  • Administrationsstudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Administrationsstudier Administrative studier

At tjene en Master of Arts kan være en effektiv måde for enkeltpersoner at opnå en avanceret uddannelse over et emne inden for humaniora eller samfundsvidenskab. Disse grader tager normalt to år at tjene og kan hjælpe eleverne med at sikre mere lukrative karriere.

Hvad er en MA i Administration? Administration er den komplekse proces med effektivt at organisere og styre arbejdshold for at nå et forudbestemt mål. Dette studieområde hjælper eleverne med at forstå de mange centrale administrative funktioner til at blive højtydende administratorer. Kursusarbejde på dette område er forskelligartet og kan omfatte organisatorisk adfærd, marketing, finansstrategi, operationsstyring, etik, forskningsmetoder og statistik, international forretning og meget mere.

Som studerende tjener en MA, kan de udvikle en række vigtige færdigheder, der kan hjælpe med beskæftigelse i næsten enhver stilling og med mange professionelle og personlige situationer. Programdeltagere kan udnytte stærke kommunikations- og organisationsfærdigheder til at blive effektive ledere og ledere. Disse studerende har også en tendens til at være meget detaljerede.

Udgifterne til en MA er typisk billigere end en bachelorgrad, men det kan også afhænge af uddannelsens længde og skolens placering. Studerende kan undersøge eller kontakte forskellige skoler for mere undervisningsinformation.

Studerende med en MA i Administration finder sig ofte mere konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet for højere betalende job. Arbejde i administration kan variere fra den offentlige til den private sektor, og mange af disse stillinger er ledelsesmæssige roller. Nogle mulige karrieremuligheder omfatter arbejde som undervisningsadministratorer i stilling som rektor eller superintendent og programdirektører for non-profit organisationer.

Forskellige uddannelsesinstitutioner over hele verden tilbyder MA grader. Uanset om eleverne foretrækker at studere i udlandet eller hjemmefra, er der masser af online og deltidsuddannelse muligheder at vælge imellem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.