Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 MA i Afrikansk litteratur 2023

3 MA Programmer i Afrikansk litteratur 2023

Oversigt

En kandidatuddannelse er en avanceret post-gymnasial grad, der kommer efter en bachelorgrad, men før en doktorgrad. Denne akademisk grad er ofte opnået i forberedelse til en karriere i uddannelse, men i stigende grad værdsat blandt andre discipliner som et vigtigt symbol på præstation og et højt niveau af specialiseret uddannelse. En kandidatgrad kan også forbedre job udsigter og indtjeningspotentiale.

Hvad er en MA i afrikansk litteratur? Dette er en grad opnås efter specialiserede undersøgelse af den stil, indhold, symbolik og kulturelle betydning af det skrevne ord med oprindelse i Afrika. Eleverne får høje kvalifikationer i teoretisk analyse som vedrører litteratur og til produkter af afrikanske forfattere i særdeleshed. Kursusaktiviteter fokuserer typisk på litteraturteori, litteraturvidenskab og avancerede engelske begreber. Særlige fokusområder omfatter litteratur i afrikanske sprog samt særlige kurser i afrikansk kultur, rejser og samfundet.Studerende orlov udstyret med skærpet forståelse og kritisk tænkning.

Fordelene ved en kandidatgrad i afrikansk litteratur omfatter følelse af personlig realisering, der kommer med at opnå en videregående uddannelse. Desuden arbejdsgivere har tendens til at se positivt på ansøgere, hvis akademiske resultater afspejler engagement og avanceret viden.

Omkostningerne til at opnå en kandidatgrad vil afhænge af den skole du deltage, detaljerne i sit program og andre individuelle faktorer. Ring til skole, der interesserer dig for at lære mere.

Grad modtagere er udstyret med en forbedret viden, der er særlig relevant i vores stadig mere global arbejdsstyrke. Kandidater kan anvende deres grad som en affyringsrampe for yderligere undersøgelse og eventuelle karriere i uddannelse. Eller kan de direkte ind i arbejdsstyrken som oversættere, internationale handelsforhandlere, eller forskere. De kan endda arbejde med nonprofit grupper med speciale i arbejde med afrikanske samfund.

Da jobbet feltet bliver mere konkurrencedygtige, arbejdsgivere stigende grad, at avancerede grader for at hjælpe dem med at træffe beslutninger beskæftigelse. Få din fod i døren. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Afrikansk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger