Keystone logo

16 MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Afrikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Afrikanske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Afrikanske studier

En kandidatuddannelse er det første niveau af post-bachelorgrad. Dette typisk to-årigt program ofte bygger på det område, studerede under bachelor grad, selvom en person med en bachelor kan normalt forfølge en kandidatgrad i noget felt. I en praktisk forstand kan en kandidatgrad betragtes et pas til videregående uddannelse eller blot forbedrede jobmuligheder.

Hvad er en MA i Afrikastudier? Denne unikke grad virksomheden får avanceret viden i arenaen af ​​de sociale, økonomiske, sproglige og kommunale faktorer af afrikanske samfund. Denne rige fagområde samler en række forskellige discipliner, og de studerende kan forvente et mangfoldigt udvalg af kurser, herunder afrikanske lingvistik, statskundskab, historie og geografi. Typiske master-niveau Afrikastudier kursusaktiviteter vil også omfatte en høj grad af analytisk skrivning, forskning og seminarer, der skal øge teoretiske og kritisk tænkning.

Fordelene ved en kandidatgrad i afrikanske studier omfatter få værdifuld indsigt i en central kontinent i vores stadig mere globaliserede samfund. Besidder en kandidatgrad typisk gør en mere konkurrencedygtig på jobmarkedet.

Omkostningerne for denne type grad vil afhænge af den type af skolen, du vælger, den stramning af sit program, blandt andre faktorer. For at finde ud af mere, ringe til din kommende skole.

Efterbehandling en kandidatgrad i afrikanske studier vil generelt kvalificere dig til en række unikke og værdifulde stillinger, såsom antropolog, oversætter, eller udenlandsk hjælpearbejder. Du kan også arbejde en række stillinger med kulturelt bestemte almennyttige organisationer. Mange kandidater vil forfølge akademiske karriere. De kan omfatte historie og endda litteratur job fra grundskoleniveau op til college niveau.

Gør dig selv iøjnefaldende er nøglen til at få din fod i døren på dit drømmejob. Få bevæger sig mod dig mål i dag.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.