Keystone logo

23 MA Programmer i Almen uddannelse 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Uddannelse
 • Almen uddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (23)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Almen uddannelse

  En kandidatgrad er den mest forfulgte postgraduate kvalifikation. Det tager typisk et til to år at afslutte, afhængigt af programmet og din studiekurs.

  Hvad er en MA i almen uddannelse? Undervisning og læring har altid været vitale dele af det menneskelige samfund. I den moderne tid har der været lagt vægt på at forstå de bedste måder at give undervisning på. Generel uddannelse søger at finde de mest effektive metoder til at nå flest studerende. Din institution kan give en mere fokuseret kandidatgrad i studier som tosproget uddannelse, uddannelse teknologi, international uddannelse eller uddannelse ledelse.

  Undervisningsevne er hjørnestenen i uddannelsen og viser sig nyttig både i karriere og hverdagsliv. Du kan også drage fordel af at udvikle en større forståelse af læringsadfærd og administrative færdigheder.

  Udgifterne til en MA varierer betydeligt afhængigt af faktorer som universitetet, studietid og forskellige ikke-akademiske udgifter. Hvis du er forpligtet til at opnå din grad, kan du generelt finde en situation, der virker for dine forhold.

  En kandidat i almen uddannelse fører dig typisk til karriere i uddannelse. Dette er generelt som en primær eller gymnasielærer eller som skoleleder. Graden er også et glimrende valg, hvis du vælger at forfølge en stilling i den akademiske verden. Videreuddannelse som en doktorgrad eller tosproget uddannelse er også muligheder. Hvis du er interesseret i en karriere uden for uddannelse, har kandidater også fundet job med myndigheder, museer og retshåndhævende afdelinger.

  Postgraduate programmer bliver mere almindelige på universiteter over hele kloden. Da uddannelsen fortsætter med at udvide, er der typisk mange muligheder for dig. Uanset om du vil studere på heltid, deltid, tage klasser online eller i et intensivt program, kan institutioner være i stand til at imødekomme dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.