Keystone logo

20 MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Amerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Amerikanske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Amerikanske studier

Mange studerende, der ønsker at fortsætte deres akademiske studier uden en bachelorgrad vælger at forfølge en kandidatgrad. Denne avancerede niveau grad tilbyder specialiseret undersøgelse på et givet område af interesse og er et krav for andre typer af fokuseret undersøgelse som ph.d.-programmer.

Hvad er en MA i Amerikanske Studier? Kort sagt, at programmet giver de studerende specialiserede undersøgelse af kultur og kulturarv i Amerika. Til dette formål, de studerende har en tendens til at studere det amerikanske samfund gennem en række forskellige discipliner, herunder sociologiske, socio-økonomiske, politiske og litterære, for at nævne et par stykker. Derudover er der mange studieforløb tilbyde deres egen unikke fokus eller tilgang til amerikanske undersøgelser, såsom uddannelse i at gennemføre offentlige humanistiske og pædagogiske programmer eller dynamikken i kulturel forandring. Nogle programmer har eleverne vælge et forskningsemne af interesse deres sidste år, såsom African American undersøgelser eller indianske påvirkninger.

Der er mange fordele ved at tjene en MA i Amerikanske Studier. De fleste studerende peger på den godt afrundet, intellektuel uddannelse, at graden giver. Mange programmer tilbyder de studerende praktik muligheder deres sidste semester af undersøgelsen, som giver både praktisk erfaring og uvurderlige kontakter.

Omkostningerne ved at tjene en MA i Amerikanske Studier varierer fra skole, og ved placeringen af ​​skolen. For en mere nøjagtig bogføring af kursus- og registreringsafgifter, kontakt optagelse kontor på skolen direkte.

Kandidater med en MA i Amerikanske Studier finde job i en række forskellige sektorer, herunder medierne, reklame, marketing og politiske forvaltninger. Populære karrierevalg blandt kandidater omfatter journalistik, forlagsvirksomhed, radio, undervisning og bibliotekar. Nogle kandidater bruger graden som springbræt til en ph.d.-program i amerikanske undersøgelser eller andre discipliner.

Der er mange muligheder for at tjene en MA i Amerikanske Studier i USA og rundt om i verden. Programmer på udenlandske institutioner tendens til at tilbyde et unikt perspektiv på banen. Mange skoler tilbyder også online-programmer for graden. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.