Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 MA i Animation 2023

12 MA Programmer i Animation 2023

Oversigt

En Master of Arts er en type avanceret grad designet til studerende inden for humaniora eller samfundsvidenskab. De fleste studerende forfølger denne uddannelsesrute efter at have fået en bachelorgrad i samme felt. En MA kan være en effektiv måde for studerende at lande en mere lukrativ karriere.

Hvad er en MA i Animation? Animation er den forskelligartede og kreative undersøgelse af visuel, bevægende kunst. Animatorer er ansvarlige for at udvikle mange elskede tegnefilm, film og videospil samt andre ikoniske kreationer. En grad i animation er struktureret for at informere eleverne om teknologier, teknikker og filosofier bag denne designmetode. En integreret del af mange moderne animationsprogrammer er digitale medier, herunder webdesign, specialeffekter og videospilproduktion.

Studerende med en grad i animation lærer ofte at være organiseret, uafhængige arbejdere. Mange arbejdsgivere finder, at animationsstuderende ikke kun er kreative men meget analytiske. Disse træk kan hjælpe med at gøre kandidater mere ønskelige i fremtiden for en række brancher.

Omkostningerne ved at tjene en MA kan afhænge af skolens land og længden og typen af ​​uddannelsen. Studerende kan finde mere information om undervisningen af ​​disse programmer ved at kontakte skolens adgangskontor.

Karriere i animation er yderst konkurrencedygtige, men at have en MA i Animation kan hjælpe graduates sikre stillinger over dem med kun en bachelorgrad eller mindre. Som teknologien udvikler, kan eleverne også se en vækst af job til rådighed for digitale animatorer. Mange studerende forfølger job i traditionelle medier som biograf og fjernsyn, men meget arbejde findes også i online arenaer. Nogle karriere stillinger omfatter digital animator, webdesigner, digital annoncør, videospil designer og meget mere.

Universiteter over hele verden tilbyder en MA i Animation. Studerende kan også overveje fjernundervisning gennem online kurser, der tjener en grad hjemmefra muligt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Kunststudier
  • Kunstfagene
  • Computeranimation
  • Animation
Studieområde
  • Kunststudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat