Keystone logo

41 MA Programmer i Samfundsvidenskab Antropologi 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Antropologi
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (41)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Antropologi

Studerende, der er interesseret i at tjene en videregående uddannelse efter deres bachelor-grad kan drage fordel af at indskrive i en master 's program. En master 's grad er typisk tjent inden for et til to år.

Hvad er en MA i antropologi? Løst defineret, antropologi er studiet af menneskelig adfærd og udforskning af kulturelle og sociale temaer i et samfund. Denne master 's program vil dykke ned i undersøgelser af kultur relationer til den menneskelige evolution og biologi, sprog, arkitektur, kunst, musik og menneskelig beboelse. Kurserne vil dække hvordan folk migrerer om verden, de forskellige dele af verden og dets forskelligartede kulturer, og udviklingen af ​​den menneskelige art.

Studerende, der vælger at få deres master- 's på dette område vil få viden, der kan gavne dem uden for kollegiet indstilling. Dette omfatter færdigheder i analytisk læsning, opmærksomhed på detaljer, omhyggelig registrering og kritisk tænkning.De fleste kurser vil dække de historiske uforudsete udgifter og biologiske principper, der styrer den nuværende menneskeheden samt dens rige historie. Studerende vil også lære de grundlæggende love arvelighed og dens konsekvenser for befolkninger og samfund.

Registrering omkostninger og kursusgebyr vil afhænge af skolen, og hvor anlægget er beliggende. Interesserede studerende skal kontakte institutionen direkte for at finde ud af, om programmet er det rigtige for deres karriere mål behov.

Mens mange kandidater af programmet traditionelt går på at arbejde i institutioner for videregående uddannelse som forsker eller lærer, der er mange andre karrieremuligheder til rådighed for uddannede antropologer. Ved afslutningen af ​​deres herre 's, kan kandidater går videre til at arbejde i fysisk antropologi laboratorier, ved arkæologiske udgravninger, på museer eller i områder med samfundsvidenskabelig forskning. Markedet for kulturelle antropologer også udvide da efterspørgslen efter menneskelige og adfærdsforskning stiger.

Mange institutioner tilbyder online klasser med fjernundervisningsmoduler at støtte studerende med begrænset adgang til faciliteten. Der er også en del tid og fuld tid programmer at vælge imellem, der tilbyder mere fleksibilitet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.