Keystone logo

5 MA Programmer i Sprog Arabisk 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Sprog
 • Arabisk
Studieområde
 • Sprog (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Sprog Arabisk

  En Master of Arts er en avanceret akademisk grad, der ofte bruges som opfølgning på en bachelor of arts. En MA kan fokusere på områder inden for humaniora eller kunst, men dette kan afhænge af universitetet.

  Hvad er en MA på arabisk? Det er en graduate-level grad designet til at give eleverne en bedre forståelse af den arabiske kultur og sprog. Lærere kan lære at lære sproget eller bruge sproget i en professionel indstilling. Kurser for dette program kan omfatte arabisk kultur, sprogteori og metoder, lingvistik, moderne arabisk litteratur, undervisningsmetode, klassisk arabisk litteratur og undervisning arabisk som fremmedsprog. Kurser kan kombinere foredrag, diskussioner, forskning og projekter for at hjælpe deltagerne med at få en bedre forståelse af arabisk.

  Denne type undersøgelse kan bidrage til at øge en persons kulturelle påskønnelse, som kan hjælpe ham eller hende til at leve og arbejde i en international ramme. Bedre kommunikations- og kritiske tænkningskompetencer gør det lettere for deltagerne at løse komplekse problemer og snakke med dem omkring dem.

  Hvad koster en MA på arabisk? Der er ingen universel undervisning. Faktisk kan prisen afhænge af skolens deltagelse og varigheden af ​​programmet. De fleste kandidatuddannelser tager et eller to år.

  Studerende, der afsluttes med en MA i arabisk program kan have mange karrieremuligheder i den internationale erhvervssektor, såsom en arabisk sprogfortolker, arabisk juridisk efterforskningsanalytiker og Mellemøsten programassistent. Kandidater kan også være i stand til at deltage i uddannelsesranger som professor, sproglærer eller oversætter. Andre forskere er gået på at blive socialarbejdere, forskere, internationale relationer specialister og arabiske undertekster redaktører.

  At studere arabisk på masterniveau kan gøres overalt i verden. Ikke kun tilbyder mange universiteter et program, men der er også online kurser. Klar til at lære mere? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.