Keystone logo

16 MA Programmer i Arkitektur Arkitektur 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieområde
 • Arkitektur (16)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Arkitektur Arkitektur

  En Master of Arts er en type avanceret grad, der udforsker emner inden for humaniora eller samfundsvidenskab. Denne grad kan tilbyde elever udvidet viden til at hjælpe dem med at forberede dem til højbetalt karriere eller et ph.d.-program.

  Hvad er en MA i arkitektur? Arkitektur er undersøgelsen af ​​design og opførelse af bygninger og andre strukturer. Denne type uddannelsesprogram er designet til at uddanne eleverne om teknikker, filosofier og historie af avanceret arkitektur med vægt på kulturelle studier og forskning. En MA i dette emne strækker sig ud over simpel konstruktion ved at udforske klassiske og moderne design teknikker. Studerende kan også studere kunsthistorie, geografi, kultur og meget mere.

  Der er en række gavnlige færdigheder en studerende kan få fra at tjene en MA i arkitektur. Dette emne kræver, at eleverne praktiserer kreative problemløsningskompetencer. Studerende er også ofte stærke kommunikatorer med avanceret matematisk evne, der er nyttige i karriere ind og ud af feltet.

  Alle MA-programmer varierer i omkostninger, og den bedste måde for studerende at finde præcis undervisningsinformation er at kontakte skolerne direkte. Der er også stipendier og økonomiske hjælpemuligheder, der kan være tilgængelige for nogle studerende.

  Karriere inden for arkitektur er mange og ekspansive, og studerende med en MA på dette område kan være mere tilbøjelige til at sikre højere betalende lederstillinger end studerende med kun en bachelorgrad. Der er også en række karrieremuligheder i den private og offentlige sektor. Byplanlæggere er nødvendige for omhyggeligt at tilpasse et miljø for at opretholde en voksende befolkning, og ekstreme arkitekter specialiserer sig i at skabe strukturer, der kan modstå ekstreme vejrforhold. Andre stillinger omfatter landskabsarkitekt, kunstner, industriel designer, restaurationsarkitekt og meget mere.

  Der er uddannelsesinstitutioner rundt omkring i verden, der tilbyder MA-grader, og eleverne kan endda vælge at studere hjemmefra med online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.